Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantinescu - „Aveam adrese deja făcute. Îşi face imagine”! Un consilier local îi cere şefului OPC să controleze firmele de maxi-taxi din Constanţa

ro

09 Aug, 2017 00:00 5169 Marime text
Consilierul local municipal independent Andrei Popescu i-a trimis o scrisoare deschisă şefului Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, prin care semnalează problema pe care o întâmpină consumatorii, zilnic, în transportul în comun în regim maxi-taxi.

„Majoritatea microbuzelor tip maxi-taxi sunt vechi, neîngrijite, supraaglomerate, nu sunt dotate cu aer condiţionat, iar exemplele pot continua. Au mai fost acţiuni similare din partea colegilor dumneavoastră din ţară, chiar şi RATB fiind sancţionat cu peste 150.000 de lei. Sunt convins că veţi trata cu aceeaşi seriozitate şi această problemă, mai cu seamă că s-a înregistrat un nou accident în care a fost implicat un maxi-taxi, o persoana din microbuz fiind vătămată. Este al doilea caz de genul în decurs de o lună“, a scris Popescu în scrisoarea adresată şefului OPC.

Chestionat de jurnalişti pe grupul oficial de comunicare al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului în legătură cu scrisoarea consilierului Popescu, şeful OPC, Horia Constantinescu, a salutat „trezirea din amorţeală a unuia dintre cei mai activi consilieri”.
Constantinescu a adăugat în conversaţie: „Probabil domnul consilier a aflat de adresele deja făcute Instituţiei Prefectului, ISTCR, RAR etc. şi s-a hotărât să se agaţe de această căruţă, ca să devenă interesant. Bineînţeles că avem în vedere subiectul şi este în atenţia noastră!” Constantinescu a anunţat că va pune la dispoziţia mass-mediei toate adresele făcute, pentru a proba cele susţinute mai sus.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii