Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa fără apă caldă de azi? RADET, datoare vândută! Făgădău dă vina pe „impotenţa managerială a conducerii CET Constanţa“ (document)

ro

26 Jul, 2016 00:00 6314 Marime text
constanta fara apa calda de azi radet datoare vanduta fadagau da vina pe impotenta manageriala a conducerii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Geppetto 26 Jul, 2016 16:10 Poate ne "ilumineaza" domnul director Popa despre ce anume fac ei la RADET de au adaugat 100 RON la pretul gigacaloriei. Din cate stiu ei sunt distribuitori de gigacalorie si nu producatori. Poate nu au indeajuns pentru a multumi "fondul de salarii". Si atunci ce au zis specialistii in distributie de gigacalorie? Hai sa-i jupuim pe astia care si asa abia de sunt in stare sa-si plateasca cheltuielile cu intretinerea! Ne doare la basca de ei ! Noi (RADET) nu avem un sediu al nostru, deci avem de platit chirie cuiva! Chirie care, in loc sa fie platita din profit, intra in baza de calcul a gigacaloriei de tip Constanta!!! Halal specialist in jecmaneala! Daca e sa va controleze mai in amanunt, cred ca or sa va treca fiori reci pe sira spinarii. La o asemenea datorie cred ca una din solutii este ca CET-ul sa preia RADET-ul in contul datoriei, sau oricum sa se uneasca intr-o singura firma producatoare si furnizoare de energie termica. Da, dar atunci firmele de "centrale de artament" nu vor mai fi viabile. Si se cam duce si "mangla" primariei ( nu numai primarul ci si alti tovarasi consilieri care asta primavara spuneau ca pot aduce o suta de mii de centrale pentru Constanta!!!) Aici nu-i vorba de "datorii istorice". Aici este vorba de crearea starii de fapt care sa genereze realizarea "manglei" de care vorbeam. Domnul director Popa este parte din "ecuatie". Prea contesta datoria pana in panzele albe!!! (Se stie foarte bine de catre factorii decizionali ai orasului ca, atunci cand a fost creat, CET-ul a primit la pachet si datoriile istorice ale RADET-ului fata de ELCEN)
  • Caratas 26 Jul, 2016 09:27 Faptul ca au o alta culoare politica conducerea CET,nu inseamna incompetenta.Cu ce este mai competent domnul Popa,si când si-a aratat competenta?Numai faptul ca este membru PSD inseamna automat ca este competent?Treceti pe centrale de apartament si uitati si de CET si de RADET ,oameni buni,ca la iarna ,nu numai ca nu va spalati dar faceti si frigul.
  • ilie 26 Jul, 2016 09:09 O sa platesc factura cand o sa si curga apa calda la robinet. In 2016 inca trebuie sa astept o ora cu apa pornita la maxim ca sa inceapa sa se incalzeasca . Consum imens , apa rece in loc de apa calda. Adio RADET. Muriti si voi si stapanii vostri !
  • fani 26 Jul, 2016 08:15 Pentru a se cunoaste exact unde-i managementul defectuos ( la CET -ul sau la RADET) nu trebuie decat sa se analizeze raportul intre cota ce-i revine CET si cea care-i revine RADET din pretul total al gigacaloriei ! Apoi comparati cu celelalte CET-uri si RADET-uri din tara ,niciunde cota RADET nu-i asa de mare ca la Constanta ....De ce ,dragi tovarasi ? Cat despre ineficienta incalzirii cu CET-urile ea este adevarata in toata tara ,dar se acopera cu subventiile .