Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul „Carol I“ din Constanţa, în doliu Liliana Cateluţa Nicolescu, laborant tehnician, a spus adio lumii de pe o ambarcaţiune a familiei (galerie foto + video)

ro

25 May, 2016 00:00 5954 Marime text
 

Liliana Cateluţa Nicolescu, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită, luni seară, moartă pe o ambarcaţiune ce aparţinea rudelor, în Portul Tomis. Se pare că descoperirea ar fi fost făcută chiar de soţul ei, pe nava „Cosana“. Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să o resusciteze, însă manevrele au fost în zadar. Liliana prezenta vânătăi în formă de zale de lanţ la nivelul gâtului, iar pe corp nu avea leziuni. Poliţiştii au precizat că în cabina ambarcaţiunii nu a fost găsit vreun bilet de adio.
 
Femeia era laborant tehnician în cadrul Laboratorului de fizică-chimie al Colegiului Comercial „Carol I“ din Constanţa. Se pare că Liliana mergea din când în când la barcă, pentru a avea grijă de ea. Avea o fată plecată în Germania, iar soţul ei era acasă, însă pleca şi el destul de des în străinătate, cu diferite contracte.
 
Directorul Colegiului „Carol I“, prof. Adriana Dima, a povestit că luni Liliana Cateluţa Nicolescu a venit la serviciu, dar nimic din comportamentul ei nu a dat de bănuit că ar intenţiona să-şi ia zilele.
 
„A fost ieri (n.r. luni) la muncă. Nu părea abătută sau răvăşită. Nu ne-a dat de bănuit că ar face aşa ceva. Transmitem condoleanţe mamei şi familiei“, a spus Adriana Dima.
 
Poliţiştii criminalişti au demarat o anchetă, pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia a murit. Trupul neînsufleţit a fost depus la Morgă, în vederea efectuării necropsiei. Potrivit anchetatorilor, nu există alte suspiciuni.

„Ferească Dumnezeu, nu pot să cred aşa ceva“

Pe reţeaua de socializare Facebook au apărut numeroase mesaje de condoleanţe. Redăm câteva dintre acestea, cu precizarea că ortografia şi punctuaţia aparţin celor care au postat.
 
„Doamne fereşte!“
 
„Dumnezeu să fie cu ea!“
 
„Păcat! Copilul meu e elev la acest liceu şi de la începutul anului şcolar a pierdut cam 5-6 profesori...“
 
„Dumnezeu să o odihnească în pace.“
 
„... Trist.“
 
„Ferească Dumnezeu, nu pot să cred aşa ceva, întâmplător am dat peste ştirea asta şi vreau să cred că este o glumă proastă...“
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii