Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru îi cere în scris lui Mazăre demiterea lui Rachieru (Document)

ro

30 Mar, 2012 00:00 2861 Marime text
montajcopy.jpgChristian Gigi Chiru a anunţat, ieri, că a depus la Primăria Constanţa, în atenţia primarului Radu Mazăre, cererea de demitere din funcţie a managerului RADET, Ilie Rachieru. „Solicitarea vine ca urmare a hotărârii luate de Consiliul Constănţenilor în şedinţa de sâmbătă, 24 martie 2012", se precizează într-un comunicat de presă.

Chiru consideră că se impune „demiterea de urgenţă a managerului RADET" din cauza faptului că acesta „este condamnat la doi ani de închisoare (n.r. cu suspendare) pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată", dar şi a „managementului defectuos care a dus la înregistrarea unor datorii de 220,447 milioane de lei, datorii care pot genera întreruperea furnizării agentului termic şi falimentarea regiei". În cererea semnată de Chiru se precizează că „menţinerea în funcţie a actualului manager al RADET, Ilie Rachieru, înseamnă nepăsare faţă de constănţeni, promovarea intereselor de grup şi de familie şi iresponsabilitate în actul administrativ". La final se menţionează că decizia lui Mazăre în ceea ce priveşte această cerere este aşteptată în termen de 30 de zile, aşa cum prevede legislaţia în vigoare. Menţionăm că am încercat să îl contactăm pe managerul RADET pentru un punct de vedere, iar în sensul acesta i-am trimis şi un mesaj pe telefonul mobil. Rachieru nu a răspuns însă până la închiderea ediţiei. În cazul în care ne va transmite un răspuns, acesta va fi publicat. Puteţi vedea cererea depusă la Primăria Constanţa pe site-ul ZIUA de Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Geo 30 Mar, 2012 14:01 yoli ...pt ca mazare a scumpit sa se bucure idiotii de subventii sa il voteze iar ;)
  • cta 30 Mar, 2012 10:55 ne vom debransa toata scara si vom trage gaze pe scara si centrale in ap. adio radet
  • yoli 29 Mar, 2012 23:21 Poate ne explica si noua d.nul Rachieru de ce avem cea mai scumpa gigacalorie din tara,de ce din ianuarie au scumpit iar?