Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce l-a facut pe Mazare sa planga (galerie foto)

ro

04 Dec, 2009 00:26 3467 Marime text
deschidere.jpg„Ocroteşte-l pe Ştefan, că e bun şi e primar!". Aşa s-a încheiat poezia pe care Ionuţ Tudorache, un copil bolnav de hemofilie, i-a dedicat-o, ieri, primarului care l-a ajutat să ducă boala pe picioare, fără a fi ţintuit la pat.

În ultimele zile de campanie electorală, primarul Radu Mazăre s-a gândit să le facă o bucurie şi celor pentru care soarta nu a fost atât de bună: a inaugurat primul club pentru persoanele cu handicap din municipiu, în zona pieţei de la Tomis 3.

În ciuda caracterului său care se vrea mai puternic decât orice emoţie, ieri, primarul şi-a scos la iveală latura sensibilă. Emoţionat peste măsură de drama celor prezenţi la inaugurare, Mazăre s-a pierdut cu firea şi a plâns de faţă cu toţi cei prezenţi. Mulţi au venit să-i mulţumească edilului pentru că de-a lungul vremii i-a ajutat să-şi cumpere medicamente sau să-şi ia diferite scaune pentru deplasare. Unul dintre copiii pe care i-a ajutat, Ionuţ Tudorache, bolnav de hemofilie, venit cu bunica lui să-i mulţumească edilului, i-a compus o poezie. „Ocroteşte-l pe Ştefan, că e bun şi e primar!" este versul care încheie poezia pe care, printre lacrimi, i-a recitat-o primarului.

club_persoane_cu_handicap.jpgÎnconjurat de persoane cu probleme locomotorii, dar şi psihice, edilul le-a promis că îi va ajuta în limita posibilităţilor.

Unul dintre cei prezenţi, pentru care primarul îi este prieten, l-a lăudat pe Mazăre pentru că le este alături şi a vorbit de faptul că trebuie ajutat pentru „a face treabă în oraş": „Trebuie să fim alături de el oricând. Aşa cum a făcut bine tuturor, trebuie să găsim resursele necesare pentru a-l ajuta de fiecare dată când are şi el probleme. Haideţi să terminăm cu necazul lui. Să fim alături de el, aşa cum şi el şi-a găsit timp să fie alături şi să ne facă acest lăcaş. Este un om de onoare", a mai adăugat constănţeanul.

{mos_ri:Radu Mazare} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 04 Dec, 2009 21:40 Cand vezi atata SUFERINTA in jurul tau singurele cuvinte sunt numai ,lacrimile.
  • Biroul de presa al PSD Constanta 04 Dec, 2009 20:24 Comentariile nostre se afla in urmatoarele fisiere: http://dl.transfer.ro/cadouri_Cjc_in_pungi_Pdl_transfer-Transfer_RO-04Dec-099dde.mpg http://dl.transfer.ro/PD-L_la_liceu_eforie_pt_George-Transfer_RO-04Dec-1cc78e.avi http://dl.transfer.ro/campanie_PDL_deleni_zorile__adamclisi-Transfer_RO-04Dec-72c7ed.avi