Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunurile deţinute de Soti Cable Neptun SRL, de vânzare. Când va avea loc licitaţia. Ce se poate achiziţiona

ro

11 Jan, 2018 00:00 7987 Marime text
Administratorul judiciar Artemis Legal Insolvency SPRL anunţă mai multe licitaţii în cadrul cărora vor fi valorificare bunurile mobile ce aparţin societăţii Soti Cable Neptun SRL, cea care a câştigat ani la rând contractele de publicitate din partea municipalităţii. Pe firma Soti Cable Neptun SRL funcţionează Neptun TV Constanţa.
 
Artemis Legal Insolvency SPRL, administratorul judiciar al societăţii Soti Cable Neptun SRL, în reorganizare, anunţă organizarea licitaţiilor publice cu strigare, săptămânale, pentru valorificarea bunurilor mobile aparţinând debitoarei.
 
Licitaţiile vor începe pe data de 12 ianuarie, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar din municipiul Bucureşti, Splaiul Unirii nr. 16, etaj 1, birouri 101-102-114A, Muntenia Business Center. În situaţia în care bunurile nu vor fi adjudecate, licitaţia va fi reluată în fiecare zi de vineri, ora 12.00.
 
Participanţii la aceste proceduri publice vor putea achiziţiona unităţi generatoare de numerar: Neptun TV Constanţa, NTV Bucureşti, Radio Neptun, Radio Mamaia FM, active în afara exploatării şi stoc de active corporale, conform regulamentului de vânzare întocmit de administratorul judiciar şi aprobat de creditori, pornind de la valoarea totală de piaţă, stabilită prin raportul de evaluare, de 1.314.232 de euro.
Documentele pentru participarea la licitaţie trebuie să fie depuse până cel târziu cu două zile înainte de organizarea licitaţiei, la sediul administratorului judiciar. Caietul de sarcini poate fi achiziţionat de la administratorul judiciar la preţul de 15.000 de lei + TVA - pentru participarea la licitaţie în vederea achiziţiei în integralitate a businessului, iar pentru participarea la licitaţie în vederea achiziţiei unităţilor generatoare de numerar - 10.000 de lei + TVA pentru Neptun TV Constanţa şi NTV Bucureşti, 5.000 de lei + TVA pentru Radio Neptun, Radio Mamaia FM şi active în afara exploatării stocului de active corporale, achiziţionarea acestuia fiind o condiţie pentru participarea la licitaţie.
 

Cererea formulată de Soti Cable Neptun SRL, admisă

 
Amintim că Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de către debitoarea SC Soti Cable Neptun SRL şi a conexat cererea de deschidere a procedurii formulate de creditoarea Media Consulta International SRL, care a devenit declaraţie de creanţă. În continuare, instanţa a dispus deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea SC Soti Cable Neptun SRL, desemnând, provizoriu, în calitate de administrator judiciar, pe Artemis Legal Insolvency SPRL.
 
„Deschiderea procedurii ridică debitoarei dreptul de administrare constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea, dacă aceasta nu-şi declară intenţia de reorganizare în termen de zece zile de la deschiderea procedurii. De la data deschiderii procedurii, se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra averii debitorului, valorificarea drepturilor urmând a fi realizată doar în cadrul procedurii de insolvenţă. La data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, acţiunea judiciară, acţiunea extrajudiciară şi executările silite suspendate încetează“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, la data de 28 martie 2016, debitoarea SC Soti Cable Neptun SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei în forma generală. „În susţinerea cererii, debitoarea a arătat că societatea înregistrează datorii certe, lichide şi exigibile către furnizori şi bugete de 5.997.371,58 de lei şi litigii pe rolul instanţelor în sumă de 9.590.616,70 de lei, precum şi salarii şi drepturi de autor asimilate salariilor restante pentru luna februarie 2016, în cuantum de 276.300 de lei. Debitoarea şi-a declarat intenţia de reorganizare a activităţii şi a solicitat desemnarea în calitate de administrator judiciar a Artemis Legal Insolvency SPRL“, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.
 

Soti Cable Neptun SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1992, Soti Cable Neptun SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane juridice sunt Conpress Holding SRL, cu 25% din capitalul social, Ring Star SRL, cu 10% din capitalul social. Asociaţi persoane fizice sunt Gabriel Sorin Strutinsky, cu 59% din capitalul social, Valeriu Mereuţă, cu 2,5% din capitalul social, Mihail Gheorghe Cârciog, cu 12,5% din capitalul social. Sorin-Lucian Ionescu este administrator special, iar Artemis Legal Insolvency SPRL - administrator judiciar.
 
Soti Cable Neptun SRL desfăşoară alte activităţi de telecomunicaţii, activităţi de transmisie a sunetului, a imaginilor, a datelor sau a altor informaţii, prin cabluri, radio, relee sau satelit, comunicaţii prin telefon, telegraf şi telex; întreţinerea reţelelor de telecomunicaţii; transmisia (transportul) programelor de radio şi televiziune; asigurarea accesului la internet.
 
Conform ordonanţei emise, în data de 7.04.2015, de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, formulată în dosarul 964/P/2014, şi proceselor-verbale de aplicare a măsurii din data de 16.04.2015 şi din data de 20.04.2015, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile deţinute de Gabriel-Sorin Strutinsky. Conform ordonanţei şi anexelor din data de 19.02.2015 emise de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justitie, DNA - Structura centrală, formulate în dosarul 9/P/2015, s-a dispus aplicarea sechestrului asupra părţilor sociale deţinute de Gabriel-Sorin Strutinsky.
 
Citeşte şi:
 
Insolvenţa Soti Cable Neptun SRL, amânată pentru 11 decembrie

Judecătorii au confirmat modificarea planului de reorganizare al SOTI Cable Neptun

Soti Cable Neptun SRL, datoare la Centrul Naţional al Cinematografiei. Are de plătit aproape 200.000 de lei

S-a deschis „robinetul“ pentru Soti Cable Neptun Orăşelul Copilor 2011, un kitsch scump organizat pe banii constănţenilor (documente)

CJC, obligat să plătească celor de la Soti Cable Neptun peste 400.000 de lei. Procesul continuă

Cu lipici la bani publici Creditorii Soti Cable Neptun SRL, convocaţi pentru aprobarea raportului privind cauzele insolvenţei

Instanța a confirmat planul de reorganizare al SC Soti Cable Neptun SRL

UPDATE. Televiziunea abonată la bani publici, la ananghie Strutinsky se întoarce la Soti Cable Neptun. Firma a intrat în insolvenţă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii