Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutoare materiale pentru familia fostului edil din Adamclisi Emilian Burcea - cetatean de onoare al judetului, post-mortem

ro

01 Apr, 2010 03:07 6063 Marime text
deschidere.jpg Preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, a iniţiat un regulament pentru acordarea acestui titlu, de care va beneficia, conform declaraţiilor sale, şi Nelu Balaci - eroul din Cogelac

Emilian Burcea, fostul primar al comunei Adamclisi, a primit ieri, titlul de cetăţean de onoare al judeţului Constanţa, post-mortem.

Titlul i-a fost acordat la iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, acesta fiind cel care i-a înmânat titlul soţiei fostului edil din Adamclisi. Cu vocea gâtuită de emoţie, dar şi de tristeţe, Marieta Burcea a mulţumit instituţiei judeţene pentru distincţie. „Vă mulţumesc, şi în numele fetelor mele, că v-aţi gândit la noi", le-a transmis văduva primarului Burcea, şefului CJC şi celorlalţi consilieri judeţeni.

Prin acest proiect de hotărâre, aprobat cu unanimitate de voturi de către aleşii judeţeni, s-au acordat şi burse, în valoare de 100 de euro fiecare, celor două fiice, Andreea şi Carmen, ale fostului primar din Adamclisi. Precizăm că una dintre fete este la liceu, iar cealaltă la facultate. Totodată, potrivit preşedintelui CJC, s-a acordat şi un sprijin bănesc familiei regretatului primar, în valoare de 27.000 euro. Nicuşor Constantinescu a subliniat că primarului Emilian Burcea i s-a acordat această distincţie datorită aportului său la reabilitarea şi integrarea în circuitul turistic a Monumentului Triumfal Tropaeum Traiani din Adamclisi - „certificatul de naştere al poporului român", după cum a precizat şeful CJC.

cetatean_de_onoare_-_cogealac_erou_nelu_balaci_07.jpgNelu Balaci, nominalizat la titlu

Totodată, în cadrul şedinţei CJC de ieri, s-a aprobat şi Regulamentul pentru acordarea titlului de „Cetăţean de onoare al judeţului Constanţa". Cu această ocazie, şeful CJC, Nicuşor Constantinescu, a precizat că decizia instituirii unui astfel de regulament s-a luat şi după discuţii purtate cu reprezentanţi ai mass-media care au atras atenţia asupra faptei de eroism a localnicului din Cogealac, care nu s-a gândit la viaţa sa şi a sărit într-o fântână, pentru a ajuta patru oameni. Cei patru intraseră să sleiască fântâna şi nu au mai ieşit, leşinând acolo. Nelu Balaci, că acesta este numele bărbatului de a cărui vitejie a auzit întregul judeţ, nu s-a gândit o clipă la sine, după cum ne-a declarat ulterior, şi a intrat să-i scoată. A salvat doar trei şi regretă că nu l-a putut salva şi pe cel de-al patrulea. Fapta lui Nelu Balaci a fost aclamată de toată lumea, însă până acum nimeni nu a făcut vreun gest concret de a-i certifica eroismul. Consiliul Judeţean însă, are de gând să-l răsplătească pe Nelu Balaci pentru fapta sa. Aşa a declarat ieri, şeful CJC Nicuşor Constantinescu. Potrivit preşedintelui instituţiei judeţene, Nelu Balaci va fi făcut cetăţean de onoare al judeţului. În acest sens a fost alcătuit şi Regulamentul pentru acordarea titlului, după cum a precizat Nicuşor Constantinescu, tocmai pentru a exclude impedimentul ca un om, care s-a remarcat printr-o faptă de eroism, să nu poată primi acest titlu pentru că, în trecutul său, chiar şi îndepărtat, a comis o fărădelege. Şeful CJC a spus că şi în cazul eroului de la Cogealac a fost o asemenea discuţie, punându-se problema că el nu poate primi un astfel de titlu, pentru că ar fi comis, în tinereţe, o faptă în afara legii.

„În SUA primeşti titlul şi dacă salvezi un câine pe trecere"

Datorită Regulamentului nou aprobat, şi eroului de la Cogelac îi va putea fi conferit titlul de cetăţean de onoare. „Dacă şi-a ispăşit pedeapsa, de ce să blamăm un om întreaga sa existenţă? (...) În Statele Unite ale Americii, numai dacă cineva salvează de pe trecerea de pietoni un câine i se oferă titlul de cetăţean de onoare, darămite dacă salvează viaţa unui om", a declarat şeful CJC, cu privire la cazul lui Nelu Balaci. Şi consilierii judeţeni au fost de acord cu punctul de vedere exprimat de Nicuşor Constantinescu. „Cât timp omul şi-a ispăşit pedeapsa, nu văd de ce nu am putea să-i acordăm acest titlu", a declarat consilierul judeţean Laurenţiu Marin. Colegul său, Petrică Munteanu a precizat că ar trebui ca Regulamentul să prevadă că acest titlu se poate acorda şi cetăţenilor străini. Şeful CJC a precizat că, într-adevăr, trebuie făcut un amendament care să prevadă că distincţia poate fi oferită oricărui cetăţean din spaţiul european, care aduce o contribuţie importantă judeţului prin faptele sale. Regulamentul a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ce conteaza:)) 27 Apr, 2010 23:12 Cristino...o sa mori cu dorinta fata...doar nu au innebunit adamclisienii sa o voteze pe mucilaginoasa aia...sa fim seriosi..cum putem avea un asemenea primar..?:)
  • Tabita 25 Apr, 2010 11:47 Ce tupeu ai mai cristinica, ai uitat cand erai maritata la Zorile si nu aveai cu ce face naveta, mergeai cu cotiga... acum esti mare scula... ai fost cumva la sapa cu ziua sa vezi cum este ... nu numai furat si atat idiotilor, ajunge cu atata fala ca voi nu stiti sa fiti cu capul plecat ce aveati cand nu era .... primar? Hai spune ca nu aveai nici macar gard la casa, cel putin turcul isi vede de treaba lui si nevastasa la fel nu ca marieta prin toate masinile. Bine ca pleaca la RAJA si scapam de ea ca tupeu nu are sa mai mearga prin sat oare de ce? Ajunge sa vedem cum o sa va descurcati deacum in colo.. ciao
  • NO NAME... 23 Apr, 2010 10:28 Doamne doamne..cata ura..cristino...lasa-ne fata ..in pace...mananca acolo o paine..si lasane..cu aforismele astea..haha..auzi..cea mai importanta femeie din sat doamne doamne :)))))
  • locuitor adamclisi 22 Apr, 2010 08:54 lumea nu va vota un turc la primarie! ar fi chiar culmea sa ne conduca pe noi un musulman! plus ca si el a furat in cardasie cu fostul primar, doar ca nu a furat la fel de mult pt ca nu i-a permis functia, pt ca era doar vice, daca era primar fura la fel ca emi.in perioada de dupa moartea lui emi lumea si-a deschis ochii si siau dat seama ce a fost psdul cu adevarat ptr acesta comuna LUMEA NU VA MAI VOTA PSDUL, i-ati pacalit cu uleiul, pui si zaharul de doua ori , voi chiar credeti ca mere la infinit? ce ganditi voi? lasa ca o sa cheltuim ceva bani in campanie cu mici, bere, pui, o galeata etc si dupa ne recuperam inzecit de la primarie prin spagi si afaceri necurate! GATA PSD ADIO PRIMARIE! ADIO INSTITUTIA DE BINEFACERE A PRIMARIEI PT VOI! S?A TERMINAT CU FURTISAGURILE DIN BANII TUTUROR!
  • fara nume 22 Apr, 2010 01:32 Si daca e oficial ca va candida BEINUR,care este problema ?Credeti ca el nu a luat parte la jaful din primarie ?Voi consilierii PSD aveti impresia ca lumea nu vede ce a facut si Beinur in spatele lui Emi?L-ati judecat toti pe Emi,dar oare Beinur nu a facut parte din aceeasi clica?Uitati-va la casa noua din virful dealului si dati raspunsurile cuvenite!
  • fara nume 20 Apr, 2010 22:11 De controale oti scapa , dar de judecata votantilor NU !Se cam mira toti de cele relatate pe aici.Asa ca dupa cum se vede lumea va sanctiona prin vot toate cele auzite !Ma cam indoiesc de reusita voastra!
  • psd 20 Apr, 2010 09:48 ce control ma? crezi ca daca a trimis pdl-ul control poate sa ne faca ceva? avem prea multe pile la constanta ca sa patim ceva...stati voi linistiti ca nu scapati de psd la primarie....tot noi o sa castigam
  • fara nume 19 Apr, 2010 23:18 Asa ziceti voi ca va candida Beinur, dar se aude in sat ca este control mare pe la primarie.Oare va trece de controalele astea ?Nu cumva il vor impiedica ?
  • psd adamclisi, un consilier 19 Apr, 2010 16:05 e oficial: BEINUR RASIT candidat psd pt primarie! primul lucru care il va face dupa alegeri este sa o de-a afara pe marieta...prea mult si-a batut joc de noi consilierii si ma ales de beinur
  • fara nume 18 Apr, 2010 17:09 continuati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • psd adamclisi 18 Apr, 2010 11:40 mai lasatio in pace pe saraca marieta, au furat destul de la primarie in astia 6 ani, dar nu ea o sa candideze pt primar.Psdul a stabilit de la constanta ca vicele Beinur va fi candidatul nostru pentru ca consilierii nostrii( in afara de doi) nu o vor pe marieta pt ca se comporta urat cu toti si ii isi bate joc de ei si pt ca este femeie. picioare.
  • Cristina, sora lui Emi 18 Apr, 2010 11:06 lumea tot PSD-ul o sa voteze, marieta o sa fie primar! Noi chiar daca furam cu miliardele de la primarie, chiar daca luam spaga din orice, chiar daca furam motorina de la centrala si bagam la tractoarele noastre, tot suntem iubiti de lume.Abia asteptam sa castigam alegerile ca sa putem fura in continuare.Firma mea de constructii(la care sunt asociata cu luci span) mai vrea sa primeasca niste contracte de la primarie(nu mia ajuns doar renovarea dispensarului de la care am castigat 3 miliarde), mai am nevoie si de alte contracte ca sa imi termin si eu vila de la Valul lui traian, si vila din Agigea. Mai trebuie sa imi mai cumpar si inca un apartament in constanta pe langa cele 2 care le avem. Dupa ce iese marieta primar vreau sa concesionam toata pasunea satului pe numele nostru nu doar cele 700 de hectare pe care luam acum subventie doar 2 miliarde pe an, o sa concesionam 200 de ha ca sa luam 5 miliarde pe an, de ce sa fim fraieri sa ne multumim cu doar 2 miliarde?.o sa mai luam spagi de pe urma la orice se poate(cum am luat de la tzigani pentru indicatoarele de intrare in sat, cum am luat de la firma cu xeroxul de 700 de milioane, cum am luat spaga in euro de la firma cu eoliene, cum am luat de la spaniol pentru 500 de hectare vandute de primarie si asa mai departe doar nu vreti sa aflati voi chiar tot ce am furat noi!). In continuare vom folosit tractorul primariei cu remorc, masina primariei si excavatorul primariei ca si cum ar fi ale noastre, pentru ca ale noastre sunt! primarie este mosia noastra de drept pana o sa iasa la pensie cea mai iubita dintre sateni(cumnatamea).De ce sa cheltuim din banii nostri cand putem cheltui din banii primariei? nu vrem sa bagam benzina din banii nostri vrem sa decontam tot la primarie, nu vrem sa cumparam din banii nostri prin casa fotolii din piele, usi de 100 de milioane, televizoare de 1000 de euro, laptopuri trebuie sa aiba fiecare membru al familiei noastre, la fel si telefoane scumpe, doar nu vreti sa le cumparam din banii nostri?mai bine le gabam pe facturi false si sa fie platite de primarie. O sa dam la lume cate un pui si un orez din cand in cand ca sa le scoatem ochii, si ei sa ne voteze ca sa putem fura in continuare cum am furat de 6 ani.orice ar fi tot noi castigam!!!suntem prea smecheri fata de ceilalti si manevram oamenii cum vrem noi....restul degeaba candidati ca nu aveti sanse -=CAT E PSD_UL IN FLOARE, JAFU_N PRIMARIE E MARE!!!=-
  • Cristina, sora lui Emi 18 Apr, 2010 10:28 lumea tot PSD-ul o sa voteze, marieta o sa fie primar! Noi chiar daca furam cu miliardele de la primarie, chiar daca luam spaga din orice, chiar daca furam motorina de la centrala si bagam la tractoarele noastre, tot suntem iubiti de lume.Abia asteptam sa castigam alegerile ca sa putem fura in continuare.Firma mea de constructii(la care sunt asociata cu luci span) mai vrea sa primeasca niste contracte de la primarie(nu mia ajuns doar renovarea dispensarului de la care am castigat 3 miliarde), mai am nevoie si de alte contracte ca sa imi termin si eu vila de la Valul lui traian, si vila din Agigea. Mai trebuie sa imi mai cumpar si inca un apartament in constanta pe langa cele 2 care le avem. Dupa ce iese marieta primar vreau sa concesionam toata pasunea satului pe numele nostru nu doar cele 700 de hectare pe care luam acum subventie doar 2 miliarde pe an, o sa concesionam 200 de ha ca sa luam 5 miliarde pe an, de ce sa fim fraieri sa ne multumim cu doar 2 miliarde?.o sa mai luam spagi de pe urma la orice se poate(cum am luat de la tzigani pentru indicatoarele de intrare in sat, cum am luat de la firma cu xeroxul de 700 de milioane, cum am luat spaga in euro de la firma cu eoliene, cum am luat de la spaniol pentru 500 de hectare vandute de primarie si asa mai departe doar nu vreti sa aflati voi chiar tot ce am furat noi!). In continuare vom folosit tractorul primariei cu remorc, masina primariei si excavatorul primariei ca si cum ar fi ale noastre, pentru ca ale noastre sunt! primarie este mosia noastra de drept pana o sa iasa la pensie cea mai iubita dintre sateni(cumnatamea).De ce sa cheltuim din banii nostri cand putem cheltui din banii primariei? nu vrem sa bagam benzina din banii nostri vrem sa decontam tot la primarie, nu vrem sa cumparam din banii nostri prin casa fotolii din piele, usi de 100 de milioane, televizoare de 1000 de euro, laptopuri trebuie sa aiba fiecare membru al familiei noastre, la fel si telefoane scumpe, doar nu vreti sa le cumparam din banii nostri?mai bine le gabam pe facturi false si sa fie platite de primarie sa dam la lume cate un pui si un orez din cand in cand ca sa le scoatem ochii, si ei sa ne voteze ca sa putem fura in continuare cum am furat de 6 ani.orice ar fi tot noi castigam!!!suntem prea smecheri fata de ceilalti si manevram oamenii cum vrem noi....restul degeaba candidati ca nu aveti sanse -=CAT E PSD_UL IN FLOARE, JAFU_N PRIMARIE E MARE!!!=-
  • gore 17 Apr, 2010 22:47 Astazi am venit pina in sat.Stiri noi:parastasul lui Emilian-Dumnezeu sa-l odihneasca!Cea de-a doua: aia de la PDL cica ar iesi in fata cu cine credeti?Cu Toni! Ce mai? le-am zis eu.Pai au zis (Toni si ai lui) ca o sa ne faca multe minunatii: ne plateste bautura la buticuri(buticari ,incarcati notele la maxim !),a inceput sa ne are gradinile,si le zice sarutmina la doamne,domnite si domnisoare! In campanie osa curga lapte si miere.Mai apoi om mai vedea!Asa a fost si cu IAS-ul,la inceput avea de toate,apoi a avut grija Toni sa nu mai ramina nimic din el!De!Si-a facut si el o casa ,cite o masinuta,ceva lucruri in casa ,citeva betii,ceva fetite prin circiumioarele din sat si gata IAS ul.Povesteam eu cu ceilalti!Acum din primarie ce-o sa mai iasa?Si-am intrebat eu:il votati ,daca va ara curtile , va seamana gradinile ,va plateste bauturile si alte cele?NU bre!A mai candidat!Nu-l voteaza lumea! Nici noi! M-am linistit si eu!
  • cucu 12 Apr, 2010 23:56 mai continuati!
  • bla bla bla 09 Apr, 2010 13:54 Deacord cu no name cuvinte de lauda pt emilian un om care a stiut sa vb cu toti, cu rai, cu buni,cu fraieri si cu bulangii,dar la influentele tale marieto mai gresea si el cateodata si stii ce spune oamenilor fara sa stii tu,,sa revina a doua zi sau sa nu spuna nik ca el a rezolvat acea situatie' de ce oare? pt ca se ferea de gura proasta care o ai si de caracterul mizerabil = tziganca ;;mahalagioaica visina'. Si nu mai ziceti ca ne referim la emilian ca nu este asa.Cat a trait el nu am zis nik din respect pt persoana lui si pt mama care l a educat in comparatie cu tine...ce sa intelegi de la madam floricica...decat mahala, cu cate vecine vb mama ta la zorile? Hai si cand iesi din barlog sa privesti oamenii in ochi?
  • no name 09 Apr, 2010 13:08 nu te supara fata, dar voua va arde de campanie si de alte prostii dupa regretabila moarte a domnului Emi? nu stiu care dintre noi e mai ipocrit? nici nu lati ingropat bine pe saracul om si voi va gandeati cum sa pastrati primaria in mainile voastre in familia voastra!stai linistita ca nu ne bucuram de moartea unui om indiferent cine ar fi acea persoana, mai ales ca Emi era un om cu bun simt fata de alte persoane apropiate lui!
  • no name 09 Apr, 2010 10:50 Fratilor sunteti inumani.Cum vreti sa va alegem pe voi,cand voi va bucurati de moartea cuiva???Voi nu va ganditi la parintii acestui om si la copiii lui cand scrieti asa ceva?Asa va faceti voi campanie politica ,pe moartea unui om?????????PACAT.....
  • crin, 09 Apr, 2010 10:04 sunt crin si sunt doar un psdist prost si ofticat, ma iertati pentru comnetarii atat ma duce capul, doar sunt psdist, mai multa minte de unde?noi psdistii stim numai sa furam
  • TABI 09 Apr, 2010 07:33 Ce sa spun uite cine face gramatica cu noi, nu vedeti ca va macina si trebe neaparat sa dati replica? Nu va puteti abtine oare de ce? Nu mai aveti posibilitatea de a fura macar 50 de lei pe zi sau sa comande Marieta? Nu mai simte nevoia sa iasa pe strada flacara violeta? sa mai faca putina moda? sta in curte? Ce proiecte duce ea mai departe? Stie ea cei acela un proiect? Dar de fapt nu ea este cea care conduce...poate sfarseste si ea ca ....semnand ca dobitoaca acte cu miliarde de lei pt altii - astea da proiecte. Am mai spus si ma repet de ce nu ne ignorati? Pt ca va macina. Nu uita Marieto cand traia Emi din ,,prost si betiv' nu il scoteai ,,imbecilo' si acum il plangi? Rusine sa ti fie. Hai cand te vad la volanul tractorului sa te duci la arat ca argati nu am mai vazut peacolo.. Crin tu carei prob ta? Mama ta de cocalar, faci tu romana cu mine, am avut note mai mari decat tine la sc sa stii!!!!!!! normal ca de akolo ai mancat si tu dar nu uita cat negru sub unghie, ca nu ajungeau pt ele...asa ca taci si suporta. Vad ca te oftici si simti nevoia sa te racoresti. Ai si tu vreu laptop sau vreun telefon de la primarie? si mai vrei cateva sau un pc nu vrei? ca si asa ati impartit calculatoarele de cjc cum ati vrut pe la fini si alte rude.
  • crin 09 Apr, 2010 00:14 mai oameni buni lumea din sat va alege nu voi niste redusi mintali care suntei voi mah??catalin lupu,tony,razvan burcea,otilia??ba pe voi va numar pe degete!!mai duceti-va ba sclavilorr!!si sa dea Dumnezeu sa ia Marieta si sa muriti si voi de infarct asa cum a murit si Emi !!! si ce ziceatzi k este Marieta analfabeta ba mai invatati si voi putina romana desteptilor "vizavi" se scrie vis a vis!!si ce ziceati de masina primariei k se plimba toate leprele cu ea?? cred k si voi faceti parte din acele lepre!!
  • TABITA 08 Apr, 2010 22:19 Daca aberam de ce nu ne lasi in pace Cristino, de ce nu ne ignori, sa ne spunem parerile. Inseamna ca adevarul este dureros si va doare. Apropo stii cata apa se consuma vara la casa de vizavi de primarie? fara apometru? Tie ce ti pasa esti la cta iar prostii platesc apa ca sa stropeasca ce gazon sau trotoare? asta este dreptate? In nici un caz. Tot aberatie este? Daca nu este aberatie te rog frumos sa mi spui si mie cine plateste apa care se consuma akolo vara? si cate si mai cate alte fraude...nu mai spun de masina primariei cere este sau era pe toate drumurile si cu toate leprele ...care habar nu au sa scrie.Poate s o termina odata si cu asta. Ce zici tot aberatii sunt?
  • Angela 08 Apr, 2010 21:28 mai no name daca esti asa de sigura de ce spui de ce nu iti dai numele??de ce nu ai vorbit cand Emilian traia ? Oricum Marieta nu vrea sa ocupe postul de primar pt salariu, ci pt a duce la capat toate proiectele lui Emilian Burcea :). Esti o nemernica tu si cei care lasati astfel de comentarii acum cand el numai este printre noi !
  • cristina 08 Apr, 2010 18:57 tupeu am pentru ca sunt curata si nu am nimic pe constiinta. VOI DACA ERATI ASA CA MINE VA SPUNEATI NUMELE ADEVARAT. DUMNEZEU ESTE SUS SI PAINEA SE MANACA PE RAND.Si acesta este ultimul comenariu, daca mai vreti ceva va invit sa imi spuneti in fata si nu ca niste lasi sub alte nume.
  • nandris 08 Apr, 2010 17:52 ce-si doreste psd la ora asta stim deja cu totii,important este sa luam atitudine sa nu-i mai lasam sa-si faca de cap cu noi de mana....
  • no name 08 Apr, 2010 17:49 mah christina ,ns cum sa ti zic dar sa stii ca astia d p commenturi cam au dreptate!!!nu v ati sa turat mah de furat atat?ce mai vreti sa furati?sau acu e o manevra sa intre cum ii zic astia vaduva neagra ,ca sa nu vina altu la putere sa descopere magariile care le a facut fratitu si cu vaduva neagra acolo?cu stroe sau cu alti psd-sti ?ne am cam saturat de voi si toanele voastre de micii si de concertele voastre!!!lumea nu mai e asa de proasta sa va mai voteze !!e vizibil cat ati furat si cate magarii ati facut.cu laptopurile de la primarie ce ati facut mah?le ati impartit pe la fini si fine!!!auzi !!!si fetele alea 2 mici au fiecare laptopul ei si telefoane cumparate pe banii primariei!!vaduva neagra isi deconta pana si chilotii la primarie sa nu mai zic de altele!!tot ce cumparati si faceati faceati din banii vostrii??de unde atatia bAni!!!de cand primaria sa transformat in asociatie familiala?asa ca nu mai manca rahat atat si nu mai face pe patroana u si familia ta!!vedetiva de viata voastra si mai spovediti va si voi ca ati furat si ati blestemat prea mult!!!!INTRREBARE PT TINE CRISTINO(sa vedem ce rasp dai):DACA E ASA CUM PRETINZI TU, CA NU ATIFURAT NIMIC DE LA PRIMARIE, CA NU ATI AVUT NICIUN AVANTAJ MATERIAL DE PE URMA PRIMARIEI, ATUNCI SPUNEMI DE CE SUNTETI ATAT DE DISPERATI SA CASTIGATI PRIMARIA DIN NOU???OARE DE CE? DOAR PENTRU SALARIUL DE PRIMAR?? SA FIM SERIOSI FATO SINGURUL MOTIV PENTRU CARE VRETI PRIMARIA ESTE PENTRU A FURA IN CONTINUARE LINISTITI! Sa vedem daca mai ai tupeu sa comentezi in continuare tziganko
  • cristina 08 Apr, 2010 13:41 spuneti numai aberatii din cauza OFTICII.Nu uitati cat ati furat voi de la IAS, primarie,dar asta este niciodata nu ne vedem gunoiul din ochi .Eu va doresc din toata inima sa aveti aceeasi soarta ca a Marietei .Nu meritati nici macar scuipatul meu sau al familiei mele .DE CE MI-OI BATE EU CAPUL CU VOI .Painea se mananca pe rand.Asa sa ne ajute Dumnezeu.
  • babalau 08 Apr, 2010 09:26 P.S. Comentarii dau unde pot ca sa spun lumii ce stiu despre Marieta. De ce neaparat trebe sa vina ea la carma adamclisinenilor de ce nu o luati voi la constanta si s-o punet adjuncta d-ului mazare. Sigur s-ar descurca. Sa va mai dea si voua ce ,,spalatorul de vase" in ochi - nu numai noua sau socrului ei care este un om deosebit, nu ne suparam LUATI_O la judet. A uitat cand umbla cu calcaiele crapate de tarana de la zorile si cand pleca la mamaica cand o batea emilian in fiecare saptamana acum de - este cineva. De cand a ajuns primarita nu a mai plecat la ,,mamica'. Pe aceasta distinsa doamna vreti voi sa ne-o bagati noua pe gat? Ne-am saturat de ea si de figurile ei Aveti dreptate are cap dar fara creier si akolo va trebe o fufa care doar sa semneze fara sa opuna rezistenta. Si cate si mai cate ar mai fi de spus dar mi ar trebui zile intregi ca sa depanam.....Atat pt astazi, mai vb si maine. Te sarut draga doamna de fier viitoare Primarita.
  • TABITA 07 Apr, 2010 22:24 Ma intitulez Tabita - Cateva “vorbe” pentru VADUVA VESELA (BILLYBICA)..Deja duc lipsa stupidelor voastre concerte( Costi Ionita si Andra..), vestita scena inconjurata de baloane rosii si toti boschetarii dansand cu micii in gura pe langa scena..strigand "psd..psd..psd.." si bubuiturile voastre psd-iste dupa care latrau cainii toata noaptea..Dar acum..stati linistiti ca viitoarea candidata D-na Marieta este in stare si are cu ce sa aduca in "concert"..pana si pe sosia lui Michael Jackson, ca de..neaparat trebuie sa se instaleze in scaunul care inca nu s-a racit..Asa ca ..oameni buni.pregatiti-va pentru concert..exersati miscarile..va fi Show..super tare..veti primi caciutile rosii si stegulete..in turul doi veti primi ciubotele rosii..si chibrite sa ne dam foc daca iese D-na Marieta! Vaduva Vesela la carma satului!Asa sa nu ne ajute Dumnezeu! :D VA PUPA TABI!:x
  • BLA BLA BLA 07 Apr, 2010 21:55 Auziti..oameni buni..Este INADMISIBIL ca viitorul primar sa aiba numele BURCEA MARIETA!!!...As vrea sa fiu de fata cand D-na Burcea va fi pusa in fata unui viitor esec..va asigur ca dupa cateva zile va pleca din sat..si din tara..Nu va mai legati atat de oftica noastra, oftica va apartine in totalitate deoarece pana se instaleaza in scaun nu mai poate duce facturi cu "carnati si salamel..."-ptr Mamica si Silvix (fratelo) ..Nu mai insistati atat sa ne stiti adevaratele noastre nume...este de-a dreptul IMPOSIBIL..
  • babalau 07 Apr, 2010 21:33 Mai Cristina te stiu o fata cu capul pe umeri, dar este normal sa-o aperi pe cumnatica Marieta poate mai renoveaza firma ta si caminul din adamclisi ca dispensarul uman a fost renovat de finul Span - asai? Ai participat la licitatie nu? pt lucrare? a fost anunt la ziar nu? Lumea stie ... multe asa ca nu o mai da cotita. Dupa Marieta cine va candida cea mica sau cea mare? ca doar nu o sa se lipseasca de scaun... poate pica si o balta ceva sau un iaz cu peste...sau vreun milion de hectare de pamant.. Este bogata visteria primariei mai aveti cateva oase acolo sau poate mai puneti cate-o usa de 80 milioane lei ca doar se poarta la fermele din Dallas cu decapotabile si cai naravasi. ciao ciao
  • luca 07 Apr, 2010 18:09 Nu au invatat nimic din marea tragedie care le-a fost data si continua pe acelasi drum murdar....oare ce va mai urma ,fratilor? macar noi sa facem ce putem sa oprim aceasta molima.....
  • david 07 Apr, 2010 18:07 Daca intradevar va candida dna Marieta si va mai si reusi(Doamne fereste!) va fi vai de capul nostru al tuturor !deja se fac amenintari si posibile schimbari in primarie......
  • costin 07 Apr, 2010 15:35 mai ce de mai stiti! oare asa sa fie?
  • cristina 06 Apr, 2010 20:17 babalaule o sa mori dracu de atata oftica din cauza Marietei.Ma bucura ffffffffoarte mult oftica ta,ha ha ha ha ha.............N-ai mai putut sa dai comenturi in partea cealalta si te-ai mutat aici ha ha ha ha ...........
  • cori 06 Apr, 2010 01:25 Ce se mai ascunde si sub diploma asta?Este tot vreun scenariu PSD?Lasati omul sa se odihneasca.Aveti macar acum putina mila de sufletul lui! Probabil ca Emi va trebui sa faca pe placul vostru si din mormint!
  • babalau 05 Apr, 2010 18:01 Ce diploma? Pt d-na Marieta, cea mai tare femeie din Adamclisi.Nu stie decat sa faca moda pe strada si la primarie care a devenit mostenire de familie.Ce sa faca ea acolo in scaunul....acela?Puneti-o sa adune zeci cu zeci sau sa scada sa vedeti ca nu stie....Nu merita ea asa ceva.Pacat de Emilian nu merita o asa soarta.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!D-na nu si plange sotul ci baniiiiiiii pe care este constienta ca nu o sa-i mai aiba si manichiura de 4 milioane de lei!!!!!!