Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adelina - „Femeia fără soţ este văduvă, copilul fără părinţi e orfan. Dar cum se numeşte mama unui copil care a murit?“ (document)

ro

14 Jul, 2016 00:00 28261 Marime text

Descarca document: document%20adelina.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • O mama 15 Jul, 2016 09:59 Pe langa nedreapta drama ce a avut loc, legatura intre vaccinul BCG (nu BBC) si starea fetitei nu este luata in calcul???
  • Emin Calinescu Cristina 14 Jul, 2016 15:16 Avem numai incompetenți in spitalul județean Constanța! Nu se v-a schimba nimic prea curând in sistemul medical ( suntem o țară de bolnavi) asta datorită incompetenților de la ministerul sănătății care dau bani pt a lua diplomele și titularizarea
  • Amza Andreea 14 Jul, 2016 10:06 Se intampla în 2014 când la 2 luni de sarcina am avut o mică sângerare m-am dus la spitalul de urgenta Ct ma consultat un medic dupa care a mai chemat vreo 2 toți miau spus același lucru sarcina oprita din evoluție aproape că m-au obligat să mă interneze pt a ma chirota dar simțul meu de mamă nu mă lăsat știam că,copilul meu trăiește am refuzat total internarea cu scandal bineînțeles că nu vroiau să mă lase vroiau să mă chiroteze am plecat intrun final după care a doua zi dimineața mam dus la cabinetul de.Peteanu si surpriză copilul era foarte bine am ascultat bătăile inimii am încremenit am avut un soc si eu si sotul.Cum este posibil așa ceva ca intrun spital să te duci pt a te face bine dar de fapt de omoară cu zile . Mulțumesc lui Dumnezeu am un copil sănătos a făcut 2 anișori .