Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Vizibilitate redusă pe DN22 Constanţa - Tulcea și DN2A Constanţa - Hârşova. Antemergător şi utilaj de deszăpezire

ro

17 Jan, 2017 10:57 3184 Marime text
ISU „Dobrogea“ Constanţa a transmis că pe două drumuri naționale (DN22 Constanţa - Tulcea și DN2A Constanţa - Hârşova) circulația se desfășoară în condiții de iarnă, cu vizibilitate redusă. Deplasarea vehiculelor se desfășoară având antemergător un autoturism ce aparține poliției rutiere, dar și un utilaj de deszăpezire, pe tronsonul Lumina - Mihai Viteazu - limita cu județul Tulcea.

Pe DN2A Constanţa - Hârşova se va restricționa traficul rutier pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone. Urmează să se obţină avizul politiştilor rutieri. 

UPDATE 2

Pe DN22 se circulă în coloană, cu antemergator (Poliția rutieră + wola de la DN). Prefectul împreuna cu reprezentant de la DN sunt în zonă pentru a evalua situația, pentru a lua o decizie corectă în sensul de a restricționa sau de a menține măsura circulației rutiere în coloană.

UPDATE 1

Un tir a rămas blocat între localităţile Nicolae Bălcescu şi Dorobanţu, fiind scos cu utilajele de la Drumuri Naţionale Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii