Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănțean, nemulțumit că nu s-a curatat și pista de biciclete de pe bulevardul Tomis (video)

ro

11 Jan, 2017 14:51 9104 Marime text
Supărat pe firma care se ocupă de deszăpezirea municipiului Constanța, un constănțean a postat pe Facebook un mesaj, în speranța că va fi auzit de autoritățile locale. Iată mesajul: 

 „Eterna problemă cu deszăpezitul străzilor din orașul nostru. Față de zilele trecute bulevardele arată mult mai bine, inclusiv Tomis, dar o problemă a autorităților locale este că au omis ca și pista pentru bicicliști să fie deszapezită. Menționez că Legea 544 spune că pista trebuie deszapezită în același timp cu bulevarul Tomis (face parte din ampriza drumului public) și nu aruncate mormane de zăpadă pe pistă sau mai rău, distrugerea pistei. Daunele stricării pistei de pe bd Tomis le vom vedea săptămâna viitoare când sigur zăpada se va topi. Cum am spus și pe filmare nu avem voie noi ca bicicliști să circulam pe stradă când suprafața carosabilă este acoperită de polei/gheață/zăpada, dar avem pretenția ca pista să fie curățată la fel ca bd Tomis. Repet încp o dată: reabilitarea bulevardului Tomis și crearea pistei pentru bicicliști de pe bulevard au fost făcute din bani de la UE. Alții nu vom mai primi, iar daunele provocate de firmele de deszăpezire le vom plăti tot din buzunarul nostru, cel al contribuabililor pentru că așa se practică la noi în țară din păcate. Ne vom auzi pe duminică sau luni să vedem cum va arăta pista de biciclete. Curățată sau nu și să vedem daunele făcute pistei în timpul deszăpezirii“.

 
 Constănțeanul a postat și un filmuleț video în susținerea celor declarate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Trifan Adrian 10 Jan, 2024 11:30 Ei și ? În Moinești, aceeași situație. De fap în toată țara. Unde sun ONG-urile civice să-i tragă de mânecă. Eu, cànd le-am zis că sunt pasibili de unele măsuri coercitive din partea justiției, conform legii, știți ce mi-au zis ? Că nu am decât să-i dau în judecata. Mai zi ceva dacă poți.