Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Se circulă normal pe DN1 Atenție la drum dacă veniți de la munte spre litoral!

ro

03 Jan, 2016 16:36 1874 Marime text
 
Potrivit ultimelor informații venite de la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN1 Braşov - Bucureşti traficul rutier scade în intensitate de la o oră la alta. Însă, din cauza unui autocar care s-a defectat pe sensul către Bucureşti, la kilometrul 137, la intrarea în Azuga dinspre Predeal, încă se circulă în coloană pe raza oraşului Buşteni, dar fluent, în ambele sensuri. Precizăm că, începând cu ora 14:55, autocarul a fost tractat în afara părţii carosabile, iar circulaţia s-a reluat pe ambele benzi.

Ninge uşor în sudul şi sud-vestul ţării, autovehiculele rulează cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului, însă nu au fost semnalate probleme privind fluenţa circulaţiei rutiere. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Polițiștii spun că traficul rutier s-a intensificat pe DN65 Slatina - Piteşti, pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Piteşti şi pe autostrada A1 Piteşti - Bucureşti. 

UPDATE ora 17.00: La această oră, se circulă normal pe DN1 Brașov - București şi nu mai sunt coloane de autovehicule pe Valea Prahovei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii