Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelurile de pe litoral care organizează Revelionul, ocupate integral! Cât costă revelionul la malul mării!

ro

30 Dec, 2015 11:39 2527 Marime text


Toate hotelurile de pe litoral care organizează petreceri de Revelion au capacitatea ocupată integral, iar prețurile pentru cina festivă din noaptea dintre ani nu depășesc 250 lei de persoană, a declarat, pentru AGERPRES, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării (ALDD), Corina Martin.
 
Pentru un hotel de 4 stele din Mamaia, prețul pentru vacanța de Revelion începe de la 1.700 ei/3 nopți, pentru 2 adulți cu pensiune completă și cină festivă de Revelion.
 
Cei care își doresc un Revelion de lux într-un hotel de 5 stele din Mamaia plătesc între 2.877 lei și 3.810 lei/3 nopți pentru 2 persoane, cu cină festivă de Revelion, brunch și cină pe 1 ianuarie, mic dejun, prânz și cină festivă cu specific grecesc pe 2 ianuarie și mic dejun pe 3 ianuarie.
 
În Eforie Nord, prețurile încep de la 1.350 lei/sejur 3 nopți, pentru 2 adulți, cu mic dejun, bonuri valorice de 250 lei/camera/sejur, masă festivă în seara de Revelion și seară de carnaval pe 1 ianuarie 2016 la o pensiune de 3 stele.
 
În Constanța, la hotelurile de 3 stele, prețurile încep de la 848 lei/sejur 3 nopți, pentru 2 persoane. Oferta include cazare cu mic dejun, cina festivă de Revelion, cadou bun venit.
 
"Federația HORA și Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România încă mai speră ca Executivul să dea o ordonanță de amânare a termenului până la care să se facă analiza de risc la incendii, fără de care nu se emite autorizația de funcționare începând cu 1 ianuarie. Toți organizatorii, fie că este vorba de cluburi, restaurante sau hoteluri, și-au luat măsuri speciale în acest sens', a precizat Corina Martin.
 
Programele de Revelion de pe litoral includ obiceiuri tradiționale, colindători, muzică diversă, ansambluri de dans elene și aromâne, petreceri cu lăutari și focuri de artificii la miezul nopții.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonim 30 Dec, 2015 13:20 Nu este deloc adevarat!