Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Folkistul Vali Petcu petrece sărbătorile de iarnă în familie „Multă sănătate şi bucurii”, le transmite constănţenilor

ro

25 Dec, 2014 10:35 1946 Marime text
Anul acesta, folkistul Vali Petcu păstrează tradiţia şi îşi petrece sărbătorile de iarnă în familie: „Sfintele Sărbători, prilejuite de Naşterea lui Hristos, le petrecem, întotdeauna, în familie. Tradiţia noastră este ca la Sfânta Masă de Crăciun să se aşeze toţi din familie, iar porcul, musai să fie din Călăraşi, locul de naştere al răposatului meu tată. A doua zi este dedicată socrilor, naşilor, finilor, altor rude, nu neapărat în această ordine, ci în funcţie de programul fiecăruia”, ne-a mărturisit Vali Petcu.
 
Întrebat ce le doreşte constănţenilor pentru 2015, artistul ne-a transmis că le urează: „multă sănătate şi bucurii, dar şi mai multă responsabilitate şi luciditate în gândire!”.
 
Născut la Constanţa, Vali Petcu a început să cânte folk la începutul anilor '80, debutând la cenaclul „Eveniment” din oraşul natal. După ce a susţinut o serie de concerte, a plecat pe mare. Nu a renunţat la pasiunea pentru muzică, iar în 2010, s-a apucat din nou de cântat. Vali Petcu interpretează un folk autentic, de obicei, cu versuri proprii. Anul trecut, a fost desemnat câștigător al Trofeului Om Bun.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii