Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din cauza vântului puternic, toate porturile din Constanţa au fost închise din nou

ro

28 Dec, 2014 20:49 1449 Marime text


Potrivit Centrului Infotrafic, toate porturile din Constanţa - Midia, Mangalia, Constanţa Sud-Agigea şi Constanţa Nord - au fost din nou închise din cauza vântului puternic. Măsura a fost luată în această seară, în jurul orei 20.00. Amintim că judeţul Constanţa se află, de la ora 20.00, sub cod galben de viscol, polei şi precipitaţii mixte.

Manevrele navelor au fost suspendate, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în toate porturile constănţene, din cauza vântului puternic, ce sufla la rafală cu viteze de 70 - 80 km/h. Potrivit autorităţilor portuare, operaţiunile fuseseră sistate în porturi, rând pe rând, începând cu Mangalia şi Constanţa Sud - fluvial, pentru că vântul sufla cu60 - 70 km/h la ţărm, în larg atingând şi chiar depăşind 80 km/h. Activitatea a fost oprită ulterior şi în porturile Constanţa Nord şi Midia.

Tot din cauza vântului puternic, a fost restricţionată şi deplasarea convoaielor de barje pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către portul Constanţa Sud - fluvial.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii