Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanca Diana Arvinte, fostă concurentă la Vocea României, a petrecut Crăciunul în familie

ro

28 Dec, 2014 17:43 2379 Marime text
Originară din Constanţa, Diana Arvinte, fostă concurentă la Vocea României, a petrecut Crăciunul în familie, urmând ca în noaptea dintre ani, să fie alături de trupa ei, Double Six, şi de prieteni.

Cu gândul la viitor, Diana Arvinte le-a transmis contănţenilor să aibă parte de un an mai bun: „Le doresc să aibă joburi mai multe, salarii mai mari, sănătate din belşug, dar şi multă distracţie!”, a spus artista.
 
Diana Arvinte are 25 de ani şi muzica este marea ei pasiune. În cadrul concursului Vocea României, la care a participat în 2013, a interpretat piesa „American Woman”, varianta Lenny Kravitz. Loredana Groza a fost prima care s-a întors să o vadă pe Diana, fiind urmată de Horia Brenciu, care a declarat: „Aş fi regretat toată viaţa dacă nu mă întorceam!”.
 
În prezent, artista face parte din trupa Double Six, o formaţie de coveruri pop-rock. Grupul a cântat în deschiderea unor spectacole mari, cu artişti de renume, precum Anda Adam, Spitalul de Urgenţă, Gheorghe Gheorghiu şi mulţi alţii. Din membrii trupei fac parte: Diana Arvinte (voce), Dan Burlacu (chitară solo), Gelu Oprea (chitară armonie), Sebastian Mitri (chitară bass), Laurenţiu Gancev (tobe) şi Ştefan Crăciun (tehnician sunet).        
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii