Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNADNR a acţionat pe drumurile din 31 de judeţe din ţară, inclusiv Constanţa

ro

27 Dec, 2014 21:06 1366 Marime text
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a acționat în permanență, în intervalul 26 decembrie, ora 17.00 - 27 decembrie, ora 12.00, împotriva depunerii poleiului și a zăpezii pe drumurile din 31 de județe din țară, aflate sub incidența Codului galben de ninsori și polei, se arată într-un comunicat al companiei.
 
Astfel, CNADNR a acţionat pe drumurile din judeţele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanța, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamț, Suceava, Bistrița — Năsăud, Mureș, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Alba și Hunedoara.

“În toate aceste județe au fost 1.744 de intervenții cu utilaje specializate de deszăpezire. De asemenea, au fost răspândite pe partea carosabilă 12.704,65 tone material antiderapant și 5,75 tone soluție de clorură de calciu. În activitatea de deszăpezire a autostrăzilor și drumurilor naționale au fost angrenate circa 2.500 de persoane”, se arată în comunicatul citat.

CNADNR va continua să acționeze 24 ore pe zi, monitorizând permanent condițiile meteo-rutiere de pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi și intervenind de îndată ce situația o va impune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii