Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Infotrafic Pe ce drumuri se circulă în condiţii de iarnă

ro

09 Feb, 2015 07:33 1466 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că la această oră (7:15), nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.   
     

În judeţul Dâmboviţa, pe DN61, la ieşirea din Găeşti către A1, un autotren a derapat şi a blocat o bandă de circulaţie. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe cealaltă bandă.

Pe câteva sectoare ale unor drumuri naţionale se circulă în condiţii de iarnă, fără restricţii, stratul de zăpadă, care măsoară cel mult trei centimetri, fiind în amestec cu material antiderapant. Cele mai importante dintre acestea sunt: DN56 Podari - Golenţi (judeţul Dolj), DN65 Craiova - limita cu judeţul Argeş, DN67C Novaci - Rânca (judeţul Gorj), DN68 Caransebeş - Haţeg, DN18 - Borşa, DN10, pe raza judeţului Covasna, DN12A Miercurea Ciuc - limita cu judeţul Bacău, DN12C Gheorgheni - Lacu Roşu, judeţul Harghita, DN13A Miercurea Ciuc - Vlăhiţa, judeţul Harghita, DN11 Braşov - limita cu judeţul Bacău, DN12, în judeţele Covasna şi Harghita, DN73 Podu Dâmboviţei - Bran, DN1A, în zona Cheia, judeţul Prahova, iar în judeţul Tulcea DN22, DN22A, DN22D, DN22E şi DN22F.
 
“Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată şi să ţină cont de faptul că pe aceste drumuri, dar şi pe altele cu trafic mai redus, porţiuni de carosabil umed alternează cu altele acoperite cu zăpadă.”, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii