Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie masivă ENEL! Ce localități nu au nici la această oră apă potabilă!

ro

08 Jan, 2017 10:38 3358 Marime text
Din cauza lipsei de energie electrică din ultimele zile din mai multe localităţi constănţene, pompele de alimentare ale SC RAJA SA nu au funcţionat aşa că multe localităţi au rămas şi fără apă potabilă. Astăzi, la ora 10.00, situaţia prezentată de RAJA SA este următoarea:
 
În cursul nopţii trecute, a fost alimentată cu energie şi sursa Istria şi s-a reluat alimentarea cu apă în localitate.
La ora 06.00 dimineaţa, abonaţii din Eforie Sud şi Tuzla aveau apă la presiuni normale.
În jurul orei 09.30, a revenit tensunea şi la sursa şi staţia de pompare General Scărişoreanu şi s-a reluat pomparea apei către abonaţii din localitate.
La ora actuală, din cauza lipsei de curent, sunt lipsite de apă potabilă următoarele localităţi: Ciobăniţa, Credinţa, Mereni, Osmancea, Tătaru, Nuntaşi, Măgura, Viroaga, Căscioarele, Olteni, Dumbrăveni, Albeşti, Amzacea şi Comana.
 
„Asigurăm toţi consumatorii din localităţile afectate de lipsa apei din cauza disfuncţionalităţilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua furnizarea de apă la parametrii normali, după ce echipele furnizorului de curent vor remedia avariile şi vor realimenta cu energie staţiile de pompare”, precizează SC RAJA SA într-un comunicat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii