Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​„Zbor deasupra unui cuib de cuci“, astăzi, la Constanța

ro

18 Jun, 2017 14:29 4704 Marime text

 
​„Zbor deasupra unui cuib de cuci“, tulburătorul roman al lui Ken Kesey, a fost transpus scenic de către Facultatea de Arte a Universității „Ovidius“, în cadrul unui spectacol-examen. Rezultatul îl veți vedea în această seară, de la ora 19.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare“. Spectacolul, prezentat pentru prima dată pe scena de acasă, pentru publicul larg, s-a bucurat deja de un real succes, fiind distins cu trei premii la Festivalul „Buzău iubește Teatrul“ și Festivalul Naţional de Şcolilor de Teatru „Hyperion iese la Godot” Bucureşti.

Regia e realizată de prof. univ. dr. Daniela Vitcu, asistente de regie fiind asist. univ. drd. Mirabela Moroșanu și asist. univ. drd. Dana Cojan. Coregrafia e semnată lect. univ. drd. Stela Cocârlea, iar muzica, de Alexandru Neș. Scenariul (traducerea și dramatizarea) este realizat de Marius Oltean.
 
„Zbor deasupra unui cuib de cuci“ este un spectacol realizat în cadrul programului „Primul Pas“, desfășurat în baza unui protocol de colaborare între Facultatea de Arte a Universității „Ovidius“ Constanța și Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“.
 
Spectacolul are o durată de 90 de minute.
 
Sursă foto: Facultatea de Arte (Facebook)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii