Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea rea ține închis Teatrul de Stat Constanța

ro

10 Jan, 2017 12:38 1885 Marime text
La Teatrul de Stat Constanța (TSC), primele spectacole ale anului 2017 trebuiau să aibă loc în acest weekend, în zilele de 13, 14 și 15 ianuarie. Însă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, conducerea TSC a decis să amâne reînceperea stagiunii pentru sfârșitul săptămânii viitoare.

În speranță că nu vor fi și alte avertizări meteorologice săptămâna viitoare, TSC îi așteaptă pe constănțeni în sala de spectacole, în weekend-ul 20-22 ianuarie.

„Cu regrete şi cu scuze, vă anunţăm că suntem nevoiţi să amânăm spectacolele din weekend-ul 13-15 ianuarie a.c., din cauza condiţiilor meteo nefavorabile care au făcut ca transportul în municipiul Constanţa să fie dificil. De asemenea, codul portocaliu de ger şi ninsoare anunţat din 10 ianuarie ne determină să credem că cetăţenii Constanţei, care reprezintă publicul nostru, vor avea condiţii şi mai dificile de deplasare şi mulţi vor prefera să se protejeze, rămânând mai mult în case. În aceste condiţii am considerat că este mai bine să amânăm premiera spectacolului „Bătrâna şi hoţul”, de Viorel Savin, în regia lui Iulian Enache şi cu o distribuţie formată din Ileana Ploscaru, Dan Cojocaru, Alina Mantu şi Alexandru Medveghi”, se arată într-un comunicat de presă transmis de TSC.

În speranță că nu vor fi și alte avertizări meteorologice săptămâna viitoare, TSC îi așteaptă pe constănțeni vineri, 20 ianuarie, de la ora 19.00, la avanpremiera spectacolului „Bătrâna și hoţul”, de Viorel Savin, iar sâmbătă, 21 ianuarie, de la aceeași oră, îi invită la premieră. O a treia reprezentație a spectacolului „Bătrâna și hoțul” va avea loc duminică, 22 ianuarie, tot de la ora 19.00.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii