Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Visul unei nopți de vară” se joacă cu sala plină. Nu mai sunt bilete!

ro

03 Feb, 2017 13:03 2351 Marime text

Dacă nu v-ați cumpărat din timp bilete pentru spectacolul „Visul unei nopți de vară”, de William Shakespeare, în regia lui Marcel Țop, programat în această vineri, de la ora 19.00, la Teatrul de Stat Constanța, trebuie să amânați întâlniream cu personajele Marelui Will pentru altă dată. Motivul? Toate biletele pentru acest spectacol au fost deja cumpărate. „Vă mulțumim pentru că ați înțeles cerința noastră și vă prezentați cu 24 de ore înainte de spectacol pentru a vă plăti locurile rezervate. Vă iubim și vă așteptăm la Teatru. Nu uitați, în fiecare zi în care se va juca un spectacol, vom anunța aici (n.r. - pe pagina de Facebook a TSC), dimineața, câte locuri mai sunt disponibile”, spun gazdele. 

Mâine, la TSC, este programată comedia „Gâlcevile din Chioggia”, de Carlo Goldoni, în regia Danei Dumitrescu, de la ora 19.00, iar duminică, de la aceeași oră, scena va fi ocupatăde „Bătrâna și hoțul”, de Viorel Savin, în regia lui Iulian
Enache. 
Acesta este cel mai nou spectacol din repertoriul TSC (a avut premiera pe 21 ianuarie) și constituie pentru publicul tomitan un prilej deosebit pentru a o (re)vedea pe IleanaPloscaru, în rolul bătrânei. Îndrăgita actriță a împlinit, pe 31 ianuarie, 86 de ani, iar „hoțul” Dan Cojocaru a sărbătorit, în aceeași zi, 49 de ani.  

Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citeşte şi: 
Citește și:
Ce spectacole puti urmări, în weekend, la teatrele constănțene
Ce spectacole puti urmări la Teatrul „Oleg Danovskidin Constanţa
în luna februarie
 
Ce spectacole puteţi urmări la Teatrul „Oleg Danovski” din Constanţa în luna februarie

Ce spectacole puteți urmări, în weekend, la teatrele constănțene
 

 





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii