Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viata ca la 20 de ani, cu Voltaj

ro

08 Oct, 2007 00:00 3128 Marime text
1191787499.jpg

Fanii constanteni se vor mai intalni cu Voltaj in acest an, pe 28 octombrie, cand trupa va sustine un concert in aer liber, alaturi de Proconsul

Trupa Voltaj a sustinut un concert extraordinar vineri, in clubul Phoenix. Desi se aflau pentru prima data in acest loc, baietii au reusit sa-i ridice pe toti cei prezenti in picioare. "De vina", pentru aceasta performanta, este si indemnul din final "Hai sus", caruia "voltimii" i-au raspuns in unanimitate. Melodii mai vechi si mai noi, marca Voltaj s-au auzit in clubul constantean, fanii dand dovada ca stiau versurile pe de rost. Solistul vocal, Calin Goia ne dezvaluie cateva dintre proiectele trupei si vorbeste despre noul album care va fi lansat, probabil peste un an.

Cum ti s-a parut atmosfera din aceasta seara?


Exceptionala. Nu ne asteptam la asa ceva. Este prima data cand cantam la Phoenix. Atunci cand am intrat si am vazut oamenii la mese, care ne priveau intr-un fel suspect, ne-am gandit ca nu o sa iasa bine. Dar s-au incalzit pe parcurs, astfel incat la final, a fost superb. E o atmosfera diferita, fata de spectacolele in aer liber cu care suntem obisnuiti si in care lumea sare si canta. Cei de aici au fost mult mai activi.

Daca v-a placut atat de mult, inseamna ca veti reveni in clubul constantean.


Noi cu siguranta vom raspunde "Da" unei invitatii de genul acesta, pentru ca ne-am simtit foarte bine. E un alt fel de public, e clar. Multi fani sunt trecuti de varsta de 25 de ani.

Am vazut ca aveti fani si printre cei mici.


Da. Probabil ca au venit special sa ne asculte. E un lucru bun, pentru ca, inseamna ca vom canta si peste 15 ani, cand ei vor veni singuri la concerte.

Cum te simti in postura de tatic?


E o foarte placut. Adesea, dupa concert plec acasa. E o senzatie unica.

Care sunt proiectele voastre pentru aceasta perioada?


Ne-am apucat de un album, insa nu stim sigur cand va aparea. Acum in noiembrie scoatem un DVD cu turneul din septembrie, un fel de cronica de turneu.

V-ati gandit deja la colaborari?


Avem niste idei pentru urmatorul album, insa sa vedem ce o sa se lege, pentru ca de multe ori apar piese la care renuntam, colaborari la care renuntam si avem mereu alte idei. Nu prea pot sa vorbesc despre colaborari, pentru ca suntem la inceput cu lucrul pentru albumul cel nou. Am avut un an foarte plin de concerte si nu am avut timp sa stam prin studio sau prin sala de repetitii. Am urcat pe scena si am cantat.

Aduce acest album o schimbare de stil?


Nu, pentru ca pana la urma, asta e ceea ce stim sa facem. De fiecare data am incercat sa-l actualizam si sa tinem pasul cu timpul si cu sonoritatile timpului respectiv. Probabil ca vor fi mici, mici schimbari, dar stilul Voltaj va ramane acelasi.

Cand veti lansa noul material discografic.


In toamna anului 2008, speram. Insa, nu ar fi o surpriza sa ne apuce 2009. Depinde de mai multe lucruri. Nu suntem la fabrica.

Care este mesajul pe care il transmiteti fanilor vostri?


Acelasi ca intotdeauna. Sa-si traiasca viata ca la 20 de ani.

Cand va fi urmatoare intalnire cu fanii de la malul marii?


Pe 28 octombrie, in aer liber impreuna cu Proconsul.

Scris de: {autor}Mirela STINGA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii