Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești grozave „Mărțișoare” de la Teatrul „Oleg Danovski” - copiii au reducere la bilete, iar persoanele cu dizabilități au intrare liberă

ro

24 Feb, 2017 14:49 2919 Marime text

Luna lui Mărțișor începe cu multe surprize la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“: preţul biletului, pentru copii va fi de 8 lei, iar persoanelor cu dizabilități vor avea intrare gratuită la orice spectacol, împreună cu un însoţitor.

Mai mult, după cum se știe, din luna martie, va intra în vigoare și sistemul de pachete promoţionale lunare, tip abonament, care se află deja în vânzare începând cu data de 22 februarie. Numite „Pachetele Mărțișorului“, acestea au prețuri de 135 de lei (nouă bilete și cinci invitaţii) și 100 de lei (cinci bilete și cinci invitați). Conform Teatrului „Oleg Danovski”, aceste pachete vor fi disponibile şi pentru pensionari, cu un preţ redus, dar și studenţii vor beneficia de un preţ special.

„Vă dorim un Martie plin de bucurie, o primăvară frumoasă şi vă dăruim toată dragostea şi respectul nostru“, a transmis echipa Teatrului „Oleg Danovski”, care vă așteaptă cu mare drag în sala de spectacole, dar și la evenimentele din foaier.

Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Teatrul „Oleg Danovski “Seară primăvăratică în acorduri muzicale

Teatrul „Oleg Danovski“ scoate la vânzare „Pachetele Mărțișorului“

Tulburătoarea poveste a Carmencitei, senzuala cu sânge clocotitor (galerie foto)

Ce spectacole puteţi urmări la Teatrul „Oleg Danovski” din Constanţa în luna februarie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii