Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneul din Germania al Baletului constănțean s-a încheiat. A fost un real succes

ro

31 Dec, 2017 00:00 2325 Marime text
Turneul din Germania pe care balerinii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ l-au susținut în Germania din 24 noiembrie până în penultima zi a anului 2017 s-a încheiat, sâmbătă seară, la Schweinfurt, cu spectacolul „Crăiasa zăpezii“, de Jean Sibelius și Edvard Grieg, în coregrafia lui Horațiu Cherecheș.
 
Turneul, în programul căruia s-au mai aflat spectacolele „Spărgătorul de nuci“, de Ceaikovski, în coregrafia lui Gheorghi Kovtun, „Peer Gynt“, de Edvard Grieg, în coregrafia lui Gheorghi Kovtun, „Romeo şi Julieta“, de Sergei Prokofiev, în coregrafia lui Horațiu Cherecheș, a fost un succes, reprezentațiile bucurându-se de aprecierea publicului, dar și de cronici elogioase, în paginile publicațiilor din țara lui Wagner.
 
La revenirea în țară, după o binemeritată, dar scurtă vacanță, prilej pentru a petrece alături de cei dragi clipe frumoase, balerinii tomitani vor reveni în sala de repetiții. Primul spectacol pe care ei îl vor susține acasă, pe scena Teatrului „Oleg Danovski“, este „Crăiasa zăpezii“, acest balet magic, de iarnă, fiind programat pe 27 ianuarie, de la ora 18.30.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Sărbători pe scenă, în pași de balet clasic, pentru artiștii Teatrului „Oleg Danovski“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii