Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul de Comedie vine cu... „Amanta”, la malul mării

ro

27 Jan, 2016 22:15 1758 Marime text
Teatrul de Comedie aduce, în luna februarie, la malul mării, piesa „Amanta”, o adaptare după textul „Încurcă lume", de A.D. Hertz.
 
În regia lui Armand Calinovici, spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor (CCS), pe 29 februarie, de la ora 19.00. Biletele pot fi achiziţionate la preţurile de 50, 60,70 și 80 de lei.
 
Acţiunea se desfăşoară la începutul secolului XX. „În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură, dar, stupoare, Didina nu doarme. Mai mult, este foarte furioasă. Câţi dintre dumneavoastră nu aţi pregătit o minciună când aţi lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în faţa nevestei răvăşite?! Dar ce faci atunci când minciuna, o invenţie de moment folosită de avocat, se transformă în realitate şi te trezeşti cu amanta în propria casă! Hai să vedem pe unde scoţi cămaşa, mai ales când, în familie, cumnatul este procuror!”, se precizează pe site-ul CCS.
 
Spectacolul de la Constanţa îi reuneşte pe actorii Ilinca Goia (Olga), Magda Catone (Didina Strâmbuleanu), Marius Rizea (Bungrăzescu Traian), Dorin Andone (Matei Pintenaru) şi Armand Calota (Emil Strâmbuleanu).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii