Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacolul ”Gaițele”, din nou, pe scena Casei de Cultură din Constanța. Cine face parte din distribuția piesei de teatru

ro

02 Nov, 2017 15:48 3403 Marime text
Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște va fi din nou prezent pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, duminică, 5 noiembrie, unde va juca, începând cu orele 19:00, spectacolul Gaițele, un spectacol de Mc Ranin, care generează bună dispoziție și amintește spectatorilor cât de important este să ne privim autoironic.

Alături de actrițele Florina Cercel (Teatrul Național București), Carmen Tănase, Virginia Rogin (Teatrul Odeon București) și Carmen Ionescu (Teatrul Național București), publicul constănțean va putea admira calitățile interpretative ale actorilor Teatrului Tony Bulandra: Mircea Silaghi, Ana Maria Carablais, Liviu Cheloiu, Sebastian Bălășoiu, Ioana Farcaș, Iulia Verdeș, Maria Nicola.

Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște a împlinit 15 ani de existență în 2017 și se poate lăuda cu o trupă foarte bine pregătită și închegată cu care s-au pus în scenă mari texte din dramaturgia românească și universală. Mc Ranin a înființat acest teatru și l-a îndrumat spre succese internaționale, stabilind contacte cu teatre de prestigiu din lume care au participat în Festivalul Babel din Târgoviște, ce se pregătește pentru a VIII-a ediție din iunie 2018.

Spectacolul Gaițele s-a mai jucat cu mare succes în Pitești, Focșani, Brașov, Slobozia, Galați, Constanța, Iași, Timișoara, Arad, Ploiești, Drobeta-Turnu-Severin, Câmpina, Buzău.

Gaițele este un text aflat la porțile absurdului, o comedie care lasă un gust dulce-amărui, care îndeamnă la reflecție. Personajele din această piesă, și din spectacolul teatrului nostru, au reacții dramatice, explozive, provocate de acțiuni minime, sau adeseori complet neprovocate. Gaițele sunt tinere și contemporane. Ele evoluează într-un decor frumos și modern, în sunetele unei muzici dinamice și a unei atmosfere exuberante.

”Mulțumim publicului constănțean care ne-a primit și acum ne reașteaptă cu brațele deschise!” au transmis reprezentanții teatrului Tony Bulandra.

Sursa foto: Teatrul Tony Bulandra
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii