Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecte în premieră la Centrul Cultural Constanța „Teodor T. Burada“

ro

27 Oct, 2014 00:00 2772 Marime text
La începutul lunii octombrie, Centrul Cultural Judeţean Constanța „Teodor T. Burada“ şi-a deschis din nou porţile pentru noi serii de cursanţi. În ciuda faptului că tot mai multe oferte invadează piaţa de profil, instituţia constănţeană, cu o vechime considerabilă în domeniu, se poate lăuda cu un număr mare de cursanţi. Oferta foarte bogată pare a fi secretul, dar şi preţurile foarte avantajoase, care le permit tuturor celor interesaţi să urmeze cursurile dorite.

Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“, singura instituţie din judeţ care organizează, în sistem autorizat, cursuri în cele mai variate domenii de activitate, vine în întâmpinarea preferinţelor tuturor constănţenilor, indiferent de vârstă. Instituţia îşi propune să fie un răspuns la întrebările tuturor celor care simt nevoia să se refugieze într-un hobby artistic, să fie alternativa ideală pentru copiii care acum îşi conturează personalitatea şi care încearcă să-şi definească dorinţele şi talentele.

Vorbim despre cursuri de canto, dar și de instrumente muzicale, despre cursuri de design vestimentar și decorațiuni interioare, cursuri de artă fotografică și video, cursuri de modelaj și pictură, cursuri de machiaj, dar și cursuri de scurtă durată, precum cele de limbi străine.

Instituția derulează, an de an, o serie de proiecte, atât în plan local și național, cât și internațional. Dacă anul trecut, centrul a marcat participarea, în premieră, la o amplă acțiune culturală la Istanbul, în Turcia, anul acesta, în luna august, centrul „Teodor T. Burada“ a reprezentat Dobrogea la Festivalul Tradițiilor Populare de la Sibiu.

Tot la capitolul premiere, poate fi încadrat și noul proiect al instituției constănțene, derulat începând din această toamnă în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Trupa de Teatru Arca. În baza acestui proiect, copiii din centrele de plasament din Constanța vor putea să participe la cursuri de teatru și chiar să interpreteze roluri în piese puse în scenă special pentru ei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii