Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prietenii și colegii lui Corneliu Stroe, așteptați la casa mortuară a Cimitirului Central

ro

11 Jun, 2017 15:39 5526 Marime text
Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului muzician Corneliu Stroe, care a încetat din viață sâmbătă noapte, în urma unui infarct, va fi depus începând de astăzi, 11 iunie, începând cu ora 16.00, la casa mortuară (casa veche) a Cimitirului Central (strada Bărăganului colț cu Burada).
 
Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt așteptați la casa mortuară azi și mâine. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Municipal marți, la o oră care va fi anunțată de către familie.
Aceste anunțuri au fost făcute de fiica sa, Roxana Stroe, pe pagina sa de Facebook:

„Cu multă durere în suflet vă anunț astăzi dispariția tatălui meu, Corneliu Stroe, jurnalist, muzician, om de cultură, tată minunat! Așteptăm prietenii și colegii muzicieni să îi aducă un ultim omagiu la casa mortuară (casa veche) a Cimitirului Central din strada Bărăganului colț cu Burada din Constanța astăzi, începand cu ora 16.00 și mâine. Înmormântarea va avea loc marți, (voi anunta ulterior ora) la Cimitirul Municipal“.
 


Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citește și: 

A murit Corneliu Stroe, cunoscut percuționist constănţean (video)

Muzicianul Corneliu Stroe „Sunt fericit că am reuşit să promovez folclorul românesc în Europa, de la Marea Neagră până la Atlantic“
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii