Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare“

ro

19 Mar, 2016 14:35 2054 Marime text
 
Mâine, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare” va avea loc premiera piesei „Șoricelul Kiți-Kiț”, scenariul fiind semnat de Monica Patriciu. Talentatul regizor băcăuan, Gheorghe (Geo) Balint semnează regia și scenografia piesei, muzica fiind asigurată de compozitorul Dan Bălan.
 
În spectacolul adaptat la etapa de vârstă trei-zeci ani, îi reîntâlnim pe îndrăgiții actori ai Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” astfel: Claudia Zaharia îl animă pe simpaticul șoricel Kiți-Kiț, cel care reușește să  facă față tuturor provocărilor ajutat de Zâna Șoriceilor. Pe Rovena Paraschivoi o regăsim în dublu rol, Zâna Șoriceilor dar și pisica năzdrăvană, care îi face numai probleme simpaticului șoricel alături de motanul Herodot, interpretat de Ion Ciolan. Elegantul domn Bliț, cel mereu îndrăgostit de cărți și iubitor de animale, este interpretat de Daniel Minciună.
 
Micuții vor descoperi o lume a cărților, cu un parfum aparte în care un șoricel extrem de drăguț și manierat  este nevoit să înfrunte două pisici malițioase, totul desfășurându-se într-un spectacol, cu multe pilde și învățături pentru copii, părinți, bunici.
 
Primul spectacol are loc la ora 11.00, iar cel de-al doilea la 12.30.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marietA 19 Mar, 2016 15:14 Astazi 19.03.2016 orele 12 si 15 am fost sa cumpar bilete dar casiera nu era la programul de lucru.