Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri pentru Crăciun într-o atmosferă de poveste (galerie foto)

ro

19 Dec, 2016 00:00 2182 Marime text
Actorii Teatrului „Căluțul de mare” au fost protagoniști ai unei frumoase povești despre tradiție, lumină și puterea Binelui care triumfă în lupta cu forțele întunericului.
 
În această duminică, exact cu o săptămână înainte de mult-așteptatul și luminosul praznic al Nașterii Domnului Iisus Hristos, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” le-a făcut prichindeilor un dar special: premiera „Poveste de Crăciun”.
 
O poveste despre începuturi, „povestea cea dintâi, cea adevărată” despre bradul cel veșnic verde, porumbei, îngeri, Fecioara Maria și Pruncul Iisus. O frumoasă și tainică istorioară despre cei trei crai de la Răsărit, Gaspar, Melchior și Baltazar, care se lasă călăuziți de Steaua Crăciunului ce stă de veghe deasupra brăduțului din poveste, al cărui rost este de a le indica celor trei călători încărcați de daruri locul Nașterii Pruncului Iisus. Într-o atmosferă de sărbătoare, cu impresionante efecte vizuale, pe fundalul sonor al colindelor de Crăciun, actorii Teatrului „Căluțul de mare” Vasile Gherghilescu, Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Andrei Stroescu și Ion Ciolan, cărora li s-au alăturat și tehnicienii de scenă Ovidiu Lintzmaier, Ionuț Comănici, Maria Voicu și Marin Voicu, au fost protagoniști ai unei frumoase povești despre tradiție, lumină și puterea Binelui care triumfă în lupta cu forțele întunericului.
 
Regia și scenariul acestui nou spectacol din repertoriul Teatrului „Căluțul de mare” sunt semnate de regizorul Bogdan Drăgulescu, decorurile și costumele poartă amprenta creativă a Danielei Drăgulescu, de ilustrația muzicală ocupându-se Liviu Prossi.
 
 Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii