Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O seară la Operă în compania unui aventurier, Don Giovanni

ro

04 Feb, 2017 00:00 1985 Marime text
La final de săptămână, aventurierul Don Giovanni, care ține evidența cuceririlor sale amoroase într-un... catalog, păstrat de omul său de încredere, vă dă întâlnire, la adăpostul întunericului, sâmbătă, începând cu ora 18.30. Întâlnirea se va desfășura pe acordurile muzicii lui Wolfgang Amadeus Mozart, în sala Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. 
 
Conducerea muzicală a celebrului spectacol de operă „Don Giovanni” va fi asigurată de dirijorul japonez Koichi Inoue. În rolul aventurierului Don Giovanni, publicul îl va (re)vedea și (re)asculta pe baritonul constănțean Marius Eftimie. Alături îi vor sta: soprana Akiko Hayakawa din Țara Soarelui-Răsare, basul bucureștean Orest Pîslariu, soprana Stela Sîrbu, tenorul Doru Iftene, soprana Laura Eftimie, basul Laurenţiu Severin și basul Constantin Acsinte.
 
Biletele pentru acest spectacol se găsesc în vânzare la sediul Teatrului „Oleg Danovski”, la prețuri de 25, 30 și 40 de lei, în funcție de dispunerea locurilor în sală. Elevii și studenții în grup organizat vor plăti pe un tichet 15 lei, iar pensionarii vor scoate din buzunar 20 de lei.
Regia artistică a spectacolului este semnată de Beatrice Rancea, scenografia e realizată de Constantin Ciubotariu, iar costumele sunt create de Doina Levintza.
 
Sursă foto: Facebook (Teatrul „Oleg Danovski”)
 
Citește și: 

Ce spectacole puteți urmări, în weekend, la teatrele constănțene

Ce spectacole puteţi urmări la Teatrul „Oleg Danovski” din Constanţa în luna februarie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii