Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Micii Sanitari", la a sasea editie (galerie foto)

ro

09 May, 2009 02:54 4552 Marime text
sanitari.jpgGrădiniţa nr. 2 „Callatis" a fost, ieri, gazda celei de-a şasea ediţii a concursului „Micii Sanitari".

La eveniment au participat toate grădiniţele din Mangalia şi Neptun, care s-au constituit în nouă echipaje. Juriul concursului a fost compus din Carmen Miu, directorul filialei Constanţa a Crucii Roşii, dr. Laura Condur şi Mariana Iorguş, membri ai Comitetului Judeţean al Crucii Roşii Constanţa, George Giordănescu, de la Comisariatul pentru Societatea Civilă, Ionel Miu, Crucea Roşie Constanţa, alături de care au fost Daniela Filip, reprezentantul sponsorului „tradiţional" al concursului, Fundaţia „Callatis" şi preşedintele Crucii Roşii Mangalia, Elena Soare.
„Acest concurs a început printr-o joacă, acum şase ani, şi a devenit o tradiţie pe care au adoptat-o Constanţa şi alte judeţe din ţară. Am considerat de bun augur şi o coincidenţă fericită faptul că putem derula acest concurs chiar de Ziua Internaţională a Crucii Roşii. Faza judeţeană a acestuia va avea loc tot la Mangalia, la finele lunii mai", a declarat dr. Laura Condur, iniţiatorul manifestării „Micii Sanitari".
Micuţii de la cele nouă grădiniţe din Mangalia au trebuit să răspundă corect la o serie de întrebări pe teme de sănătate, au participat la probe practice şi au recunoscut instrumentele şi substanţele dezinfectante. Toţi copiii au fost răsplătiţi cu diplome de participare, dulciuri şi truse de colorat acordate de Fundaţia „Callatis". Pe locul I s-au clasat micuţii de la Grădiniţa nr. 2, pe locul al II-lea - Grădiniţa nr. 1, iar pe locul al III-lea, Grădiniţa nr. 3.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lili 12 May, 2009 08:27 aceasta persoana ingrata si co0munista si-a batut joc de cei din jur decand avenit in mangalia. intrebati cum a venit in mangalia .rusine,rusine de 100 de ori rusine.
  • un parinte de mic sanitar 09 May, 2009 19:44 sa le fie rusine organizatorilor concursului 'Micii sanitari' si mai ales directoarei Georgescu pentru modul in care a tipat la copii si la colegele din alte gradinite si pentru conditiile in care s-a desfasurat acest asa zis concurs castigat de doamna GEORGESCU.