Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Teatrul „Oleg Danovksi“, luna lui Mărțișor începe în acorduri de flaut

ro

01 Mar, 2017 13:31 2398 Marime text
La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, luna lui Mărțișor începe în acorduri de flaut. Cei care doresc să petreacă o astfel de seară sunt așteptați, azi, 1 martie, de la ora 19.00, în foaierul instituției de cultură, la recitalul care pune punct celei de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Flaut „Marea Neagră“. 

Seara se anunță a fi specială în program fiind inclus un recital duo de faut, susținut de flautista Carole Reuge, din Elveția, și Gabriel Marin, din Constanța. Ei vor fi acompaniați  de pianistul turc Aydin Arslan, din Elveția. În program se vor regăsi piese camerale de mare popularitate din creația compozitorilor: Wolfgang Amadeus Mozart, François Borne, Gabriel Fauré și Franz Doppler.

Prețul unui bilet este de 10 lei. 



Festivalul Internațional de Flaut „Marea Neagră“, ediția 2017, a început pentru melomanii tomitani, luni, 27 februarie, la Colegiul Național de Arte „Regina Maria“, cu un program care a cuprins un divertisment, un concert de două fluate, susținut de Yoonhan Kwon, din Coreea de Sud, și constănțeanul Gabriel Marin, și o simfonie, cu participarea Black Sea Symphony Orchestra, condusă de Lee Woo Jik.

Sursă foto: Gabriel Marin (Imagini din prima seară de festival)

Citește și:
 

Festival internaţional de flaut la Constanţa
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii