Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În această seară Recital extraordinar Sergiu Cioiu la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“

ro

04 Nov, 2017 14:37 2958 Marime text



Iubitorii de muzică și poezie sunt așteptați, în această seară de 4 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“ Constanța, la recitalul extraordinar „Pe cine numim... Eu - Cântece ale prezentului continuu“, în interpretarea artistului Sergiu Cioiu, pe versuri de Marin Sorescu, Romulus Vulpescu, Miron Radu Paraschivescu, Alexandru Mandy și muzică de Dan Stoian, Alexandru Mandy, Sergiu Cioiu.  

Cu acest prilej va fi lansat și albumul „Cine a găsit tinereţea mea“.

Recitalul de poezie românească şi muzică uşoară este organizat de revista „Manifest româneşte“, în colaborare cu Fundaţia Sfinţii Martiri Brâncoveni şi Rotary Club Constanţa.
 

„Acesta este primul recital susţinut de Sergiu Cioiu la malul mării de la ultima sa apariţie aici, în vara anului 1981, la Costineşti, cu recitalul La o adică. După 36 de ani, Sergiu Cioiu, îndrăgitul interpret al anilor’60-’70, care a lansat mari succese ale muzicii uşoare româneşti precum neuitatul «Cântecul vântului», «Glasul tău», «Pentru cine?», «Merci», «Becaud», «Poarta sărutului», «Masa tăcerii», «Primul loc de pe pământ», «Cine a găsit tinereţea mea?», invită publicul constănţean la un recital extraordinar“, spun organizatorii.



Accesul în sala de spectacol se va face pe baza unei invitaţii, a cărei valoare unică este de 20 de lei. Suma colectată va fi atribuită, cu titlu de donaţie, unui proiect cultural. Invitaţiile pot fi procurate de la Curtea Brâncovenească (str. Vasile Lupu, nr. 43-45, telefon 0241.511.055) sau de la Rotary Club Constanţa (persoană de contact -  Vlad Moroianu, telefon 0736.172.600).

Sursă foto: Facebook - Teatrul „Căluțul de mare“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii