Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala festivă de muzică de cameră Armonii autumnale pe note muzicale, la Colegiul de Arte „Regina Maria“

ro

27 Nov, 2017 00:00 2592 Marime text
„Autumn Chamber Music Harmonies“ se numește gala festivă de muzică de cameră cu care Colegiul Național de Arte „Regina Maria“ marchează ziua instituției. 

Evenimentul, programat pe 29 noiembrie, de la ora 18.30, în sala „Sergiu Celibidache“ îi va avea protagoniști pe violonistul Daniel Mihai, pianista Andreea Bratu și violoncelistul Ghiorghiţă Tănase.

Programul se anunță a fi unul atractiv, în el regăsindu-se lucrări din creația compozitorilor români, dar și o piesă în premieră absolută.

Astfel, publicul meloman se va delecta cu Sonata pentru vioară şi pian în Mi minor, KV 304, de Wolfgang Amadeus Mozart, Sonatina pentru mâna stângă (pian solo), de Dinu Lipatti, Sonata a III- a „Ballade“, pentru vioară solo, de Eugène Ysaye, dedicată lui George Enescu, „Impromptu“, de Alexander Arutiunian, Sonata în D Major (premiera absolută), de Vladimir N. Drozdoff, „Vocaliză“ pentru violoncel și pian, de Sergei Rachmaninoff, „Playera“, „Romanța andaluză“ și „Jota Navarra“, de Pablo de Sarasate, „Dansul focului“, de Manuel de Falla și Variaţiunile „Masquerade“ on a Folk Tune („Mociriţa cu trifoi“), de Ioan Dobrinescu.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii