Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​„Forța destinului“, o tulburătoare dramă în acorduri verdiene

ro

11 Feb, 2017 00:00 2773 Marime text
La final de săptămână, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ vă invită în sala de spectacole pentru a umări o tulburătoare dramă în acorduri verdiene: „Forța destinului“.
 
Spectacolul, programat duminică, 12 februarie, de la ora 18.30, este cea de-a doua reprezentație a faimoasei opere, pusă în scenă de Alice Barb pentru teatrul constănțean, după premiera care a avut loc pe 29 octombrie 2016, în deschiderea celei de-a 42-a ediții a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, organizat și găzduit de instituția de cultură de la malul Mării Negre.
 
Vor da viață personajelor verdiene, sub bagheta maestrului Tiberiu Oprea din București, soprana Cristina Radu, din Brașov, în rolul Leonorei, tenorul Răzvan Săraru, care-l va întruchipa pe Don Alvaro, baritonul Cătălin Ţoropoc, Orest Pîslariu - marchizul de Calatrava, Lucia Mihalache - Preziosilla, Constantin Acsinte - Padre Guardino, Marius Eftimie - Melitone, Gabriela Dobre - Curra, Laurențiu Severin - Alcade, cărora li se vor alătura Andrei Băican și Iulian Bratu.
 
Scenografia este semnată de Maria Miu, iar asistent de coregrafie este Gabriela Dobre.
 
Biletele pentru acest spectacol au prețuri de 25, 30 și 40 de lei, în funcție de dispunerea locurilor în sală. Elevii și studenții în grup organizat vor plăti pe un tichet 15 lei, iar pensionarii - 20 de lei.
 
Sursă foto: Facebook (Teatrul „Oleg Danovski“)

Citește și:

Ce spectacole puteţi urmări la Teatrul „Oleg Danovski” din Constanţa în luna februarie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii