Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dinu Iancu Sălăjanu îi colindă pe constănțeni

ro

07 Dec, 2016 12:36 2277 Marime text
Dinu Iancu Sălăjanu și grupul instrumental Țara Silvanei îi vor colinda pe constănțeni în această seară, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură.
 
În așteptarea luminosului praznic al Nașterii Pruncului Iisus Hristos, colindele încep deja să se audă pentru a aminti lumii întregi vestea cea minunată a ivirii în această lume a Mântuitorului. Îi va colinda pe constănțeni și îndrăgitul interpret de muzică populară din zona Ardealului Dinu Iancu Sălăjanu, însoțit de grupul instrumental Țara Silvanei, în această miercuri, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. „Spectacolul „Colind Românilor” este o fereastră deschisă spre sărbătoarea Crăciunului de către unul dintre cei mai iubiți interpreți ai cântecului popular românesc, Dinu Iancu Sălăjanu.

Acompaniat de grupul instrumental Țara Silvaniei, Dinu rostește povestea Pruncul Sfânt într-un spectacol extraordinar, în care fiecare secvență își are propria-i poveste”, menționează organizatorii evenimentelui.

Constănțenii vor asculta colindele copilăriei, piese din Ardeal, mai puțin cunoscute publicului, care se fac auzite în preajma praznicului luminos al Nașterii Pruncului Iisus, dar și câteva dintre cele mai cunoscute cântece patriotice ale românilor.

Cei care vor să fie colindați de Sălăjanu mai pot să-și procure bilete și astăzi, la prețul de 40 de lei. Tichetele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției care găzduiește spectacolul. 

Un alt concert special dedicat sărbătorii sfinte va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor pe 13 decembrie, de la ora 20.00. Este vorba despre  „Sara Crăciunului nost”, concert de colinde susținut de îndrăgitul Ștefan Hrușcă. Biletele pentru acest eveniment, inclus într-un amplu turneu național aniversar, pot fi procurate la prețul de 80 de lei, de la sediul Casei de Cultură.
 
Sursă foto: www.casadecultura-constanta.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii