Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Internațională a Poeziei, inspirația se răsplătește cu o cafea

ro

20 Mar, 2017 14:49 3091 Marime text



Ziua Internațională a Poeziei, sărbătorită din 1999 la inițiativa UNESCO, ca o recunoaștere a faptului că oamenii de litere și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale, va fi celebrată și la Constanța, marți, 21 martie, de la ora 19.00.

Unde?! Într-un spațiu mai... neconvențional, la Doors Club, unde muza poeziei va fi invocată de poetele Iulia Pană și Amelia Stănescu, alături de actrițele Mirela Pană, Lana Moscaliuc, Alina Manțu și Luiza Martinescu, care și-au propus să creeze „o seară boemă, cu rimă sau fără rimă, pe texte proprii sau din lirica românească și internațională“.

Intrarea este liberă.

Mai mult, pe tot parcursul zilei de marți, Doors Club va oferi o cafea din partea casei celor care vor compune un poem. „Cea mai frumoasă poezie va fi răsplătită cu o invitație de două persoane la Concertul Mircea Vintilă de duminică, 26 martie“, spun gazdele. De asemenea, pe pagina de facebook Doors Events, vor fi postate în decursul zilei de marți, 21 martie, poeme sau citate despre poezie aparținând artiștilor din domeniul muzical, care au concertat la Doors Club.

Sursă foto: Doors Club
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii