Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cea mai frumoasă soție” și „Ursul” vă așteaptă la Teatru de Stat

ro

17 Dec, 2016 12:05 2379 Marime text
Dacă doriți să petreceți o seară relaxantă urmărind o comedie, sunteți așteptați, în acest weekend, în sala Teatrului de Stat Constanța (TSC) care v-a pregătit două spectacole deosebite ce au avut premiera în această stagiune.

Sâmbătă seară, de la ora 19.00, vă veți întâlni cu „Cea mai frumoasă soție”, care s-a alăturat „colectivului” TSC de curând, pe 12 noiembrie, atunci când piesa lui Eugene Labiche a fost prezentată la Constanța, în premieră națională, în viziunea regizorală, scenografică și... muzicală a lui Mihai Constantin Ranin. Comedia bulevardieră în alb-negru îi va aduce pe scena tomitană pe Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Florina Stănculeţ/ Georgiana Rusu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Crăciun, Cosmin Mihale și Gelu Ciobanu.

Duminică, tot de la ora 19.00, tomitanii se vor întâlni cu „Ursul” cehovian, un spectacol pulsând de energie, în viziunea regizorală a lui Felix Alexa, cu Dana Dumitrescu, Marius Bodochi și Marian Adochiței în distribuție. Cu premiera acestui spectacol, TSC a deschis, pe 1 octombrie, stagiunea 2016-2017. Scenografia „Ursului” este semnată de Carmencita Brojboiu, iar de ilustrația muzicală s-a ocupat Felix Alexa.
 
Sursă foto: Teatrul de Stat Constanța (Dana Dumitrescu și Marius Bodochi în „Ursul”)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii