Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Audit la Teatrul de Stat Constanţa. Se verifică documente, înregistrări contabile, plăţi efectuate şi achiziţiile realizate

ro

08 Jun, 2017 11:49 2576 Marime text


Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu, a dispus de astăzi, demararea unui audit intern în cadrul Teatrului de Stat.

Va fi verificat atât circuitul documentelor, înregistrările contabile, plăţile efectuate, cât şi achiziţiile realizate de către această instituţie de cultură în ultimul an.

“Am stat de vorba ieri, atat cu artistii, cat si cu personalul administrativ. Mi-am dat seama ca exista o discrepanta intre aceste compartimente si as vrea sa identificam cauza problemelor. Imi doresc ca Teatrul de Stat Constanta sa functioneze la parametri maximi, iar constantentii sa se bucure de un act cultural de calitate. Am cerut compartimentului de Audit sa inceapa de astazi o verificare amanuntita a intregii activitati. Daca o sa consideram ca este nevoie de o regandire a organigramei, atunci nu vom ezita sa facem modificari. Cred ca este prioritar sa identificam care sunt cauzele acestei situatii”, a subliniat presedintele CJC, Horia Marius Tutuianu.


Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu s-a intalnit, miercuri cu angajatii Teatrului de Stat pentru a afla care sunt principalele probleme cu care se confrunta acestia. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii