Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atelierele Revistei „Tomis”, ediție de sărbătoare

ro

23 Dec, 2016 12:15 1964 Marime text
În ajunul... Ajunului, la Narcispoetica se va desfășura, începând cu ora 19.00, ultima ediție din 2016 a Atelierelor Revistei „Tomis”, sub genericul „Instabilopozi”. „De ce? Pentru că, în Constanţa, fragilitatea mediului cultural este mereu invocată. Pentru că vrem să demonstrăm că acest mediu există. 10 autori vor veni la Ateliere - şi încă nu sunt toţi. Cu toţii însă sunt instabilopozi”, justifică organizatorii titulatura aleasă.

La cea de-a noua ediție a Atelierelor Revistei „Tomis” participă zece autori care s-au afirmat sau se afirmă în Constanța în jurul revistei „Tomis”

În ajunul... Ajunului, la Narcispoetica se va desfășura, începând cu ora 19.00, ultima ediție din 2016 a Atelierelor Revistei „Tomis”, sub genericul „Instabilopozi”. „De ce? Pentru că, în Constanţa, fragilitatea mediului cultural este mereu invocată. Pentru că vrem să demonstrăm că acest mediu există. Zece autori vor veni la Ateliere - şi încă nu sunt toţi. Cu toţii însă sunt instabilopozi”, justifică organizatorii titulatura aleasă.     

Cei care vor participa la evenimentul din această vineri, 23 decembrie, sunt scriitorii care s-au afirmat sau se afirmă în Constanța în jurul revistei „Tomis”: Mugur Grosu, Iulia Pană, Marius Pârlogea, Mircea Ţuglea, Emilian Avrămescu, Tudor Ganea, Răzvan Pricop, Dorin Popescu, Robert Burcuţă și Yigru Zeltil. „Dacă sunteţi constănțean care scrie și vrea să citească, consideraţi-vă invitat printre cei din lista de mai sus!”, mai spun organizatorii.

Atelierele Revistei „Tomis” au debutat pe 12 iulie 2016, în luna care s-au împlinit 50 de ani de la înființarea publicației. Primul invitat al atelierelor a fost Tudor Ganea, autorul romanului de succes „Cazemata”, apărut la prestigioasa editură ieșeană „Polirom”. Ganea a revenit la Atelierele „Tomis”, în octombrie, cu fragmente din noul său roman,„Miere”, printre invitații celorlalte ediții ale atelierelor aflându-se scriitori precum: Irina Georgescu-Groza, Anca Zeciu, Ștefan Manasia, Răzvan Pricop și Marius Pârlogea. Întâlnirea din această vineri este a noua ediție a Atelierelor Revistei „Tomis”.

Sursă foto: Facebook

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii