Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reclamaţii la adresa Confort Urban SA. Trotuarele de pe strada Avram Iancu, asfaltate preferenţial. Ce spune directorul societăţii (galerie foto)

ro

25 Nov, 2017 00:00 5514 Marime text
De câteva zile, pe strada Avram Iancu din municipiul Constanţa, angajaţii societăţii Confort Urban SA lucrează la reabilitarea trotuarelor.
 
Cu toare acestea, o constănţeancă acuză societatea Primăriei Constanţa că trotuarele sunt asfaltate preferenţial. „De câteva zile, pe strada Avram Iancu, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Însă porţiunea din dreptul casei mele, de la nr. 23A, este ocolită. De ce în dreptul bazinului de înot (n.r. - bazinul aparţine consilierului local Răzvan Florea) s-au asfaltat trotuarele, dar porţiunea din dreptul casei mele a fost ocolită? Când vor începe ploile, toată apa de pe stradă va intra în curtea mea. Am făcut reclamaţie şi la Primăria Constanţa, dar nu am primit încă nici un răspuns“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Maria B., care locuieşte pe strada Avram Iancu. Sesizarea a fost făcută pe data de 20 noiembrie, la Dispeceratul Direcţei Gestionare Servicii Publice.
 
Contactat telefonic, Constantin Florian Andrei, directorul general al Confort Urban SA, ne-a explicat misterul. „Pe strada Avram Iancu au fost executate lucrări. A fost pregătită şi acea porţiune de trotuar, care va fi asfaltată“, a explicat ing. Constantin Florian Andrei, directorul general al Confort Urban SA.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii