Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nemulțumiri. Încă o biserică se va construi în zona Tomis III (galerie foto)

ro

30 Mar, 2017 22:26 14425 Marime text

Un nou scandal legat de construcția de biserici în Constanța s-a inscat în această perioadă, când un cetățean al  municipiului, care locuiește în zona Tomis III, s-a arătat nemulțumit că, în apropierea blocului în care stă, ar urma să se construiască un nou lăcaș de cult. 

Este vorba de un teren aflat în zona blocurilor 02 și 03, unde s-ar ridica, în viitor, o nouă biserică, în condițiile în care, în apropiere, mai sunt alte trei astfel de clădiri. 
Una se află la Boema, și este vorba de biserica „Sfântul Mucenic Haralambie”, care este construită chiar pe trotuar și obstrucționează circulația pietonală și, potrivit primarului Decebal Făgădău, ar urma să fie relocată. 
Vizavi de acest lăcaș de cult s-a iscat un imens scandal, oamenii din zonă fiind deranjați de slujbele care sunt ținute în biserică și care se aud și în difuzoarele montate afară. 

Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a făcut câteva precizări vizavi de biserica ce urmează să fie ridicată în Tomis III. 

„Terenul a fost dat de Primăria Constanța în 2015. Este cineva care face scandal acolo. A și amenințat că dă în judecată, dar nu știu pe cine, parohia, Primăria Constanța...Acolo este un loc pentru biserică, care urmează să se construiască în zonă. Există tot ce trebuie de la Primăria Constanța, dar omul este nemulțumit”, a declarat Eugen Tănăsescu. 

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gica Hagi 24 Apr, 2017 13:46 O biserica va aduce multa alinare si mintuire, mai ales vecinilor din cele 7 asociatii de proprietari mentionate de dl. Codrin Florescu, care vor participa, ca voluntari, pe santierul proaspat deschis!!
  • Codrin Florescu 31 Mar, 2017 12:15 Buna ziua, sunt 7 asociații de proprietari nemulțumite, peste 1000 de oameni de care va bateți joc, nu mai exista bun simt, ce exemplu dați la enoriași când totul este doar o afacere pentru voi ! Rușine sa va fie !!!