Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După zeci de sesizări, reclamaţii şi articole Garajul de pe strada Eroilor a rămas o amintire! (galerie foto + video)

ro

03 Aug, 2016 00:00 7235 Marime text
 

Bucurie mare pentru locatarii Asociaţiei de Proprietari nr. 539, din bulevardul Mamaia 58, 60 şi 62, care, ieri, au scăpat de garajul de pe strada Eroilor situat între gardul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Punctul Termic numărul 42 al RADET Constanţa.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa a semnalat, în trei articole, situaţia unui garaj care a supravieţuit acţiunii de demolare iniţiate de Primăria Constanţa. Vorbim despre articolele „Reduta de pe strada Eroilor. Garajul de lângă gardul IJJ rămâne în picioare. Primăria Constanţa se face că plouă încă din 2014! (galerie foto + document)“ publicat în ediţia din 22 iulie 2016, „Cine-a pus garaju-n drum… Situaţie de tot râsul pe strada Eroilor sau pe cine acoperă Primăria Constanţa?“ - în ediţia din 29 iulie 2015 şi „Gunoiul a fost adunat, dar garajul de pe strada Eroilor rămâne o redută“ - în ediţia din 31 iulie 2015, în care era semnalată problema garajului ce îngreuna circulaţia automobilelor din zonă.
 
Reprezentanţii Asociaţiei nr. 539, situată pe bulevardul Mamaia 58, 60 şi 62, ne-au contactat anul trecut, fiind exasperaţi de garajul ce le bloca aleea prin care se ajungea în parcare. Oamenii susţin că au făcut mai multe demersuri către Primăria Constanţa, care le-a promis că va amenda proprietarul garajului dacă acesta nu va demola construcţia provizorie. Preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 539 a iniţiat o corespondenţă cu Primăria Constanţa, căreia i-a solicitat redeschiderea accesului auto şi pietonal al porţiunii de stradă situate în spatele Punctului Termic 42, prin ridicarea singurului garaj rămas în zonă, cu cod 3G0784, poziţionat între gardul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Punctul Termic 42. După mai multe sesizări şi reclamaţii, garajul a fost, iată, demolat!
 

Citeşte şi


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii