Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din ciclul „Cum se mai parchează în Constanţa” (galerie foto)

ro

25 Apr, 2017 12:33 8011 Marime text
Certurile între vecini, privind locurile de parcare, nu mai reprezintă o noutate la nivelul judeţului Constanţa. Aşa cum o noutate nu mai reprezintă nici şoferii care parchează unde şi cum vrea... muşchiul lor.
 
Încălcarea unor reguli de bun simţ pe străzile din Constanţa dau în continuare dureri de cap celorlalţi şoferi. Astfel că un loc în care ar fi trebuit să fie iarbă şi flori a devenit loc de parcare pentru câţiva participanţi la trafic. Gestul i-a atras atenţia unui cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa care ne-a trimis imaginile ce stau la baza acestui articol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan nasta 15 May, 2017 11:16 Pe strada Renasterii atmosfera este insuportabila. De si sunt semne de circulatie cu interzis accesul pe strada soferii forteaza nota si nu le respecta. Accesul trebuie sa fie numai al locatarilor si al institutiilor limitrofe. Strada nu are acces decit pe o singura parte ,este ingusta si scurta. Soferii se ingramadesc ,creaza blocaje si parcheaza pe caile de acces in imobile, plus gunoaiele si zgomotul pe care il fac.Ce asteapta autoritatile .nu iau masuri?