Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil fugărit, ieri, de patru câini mari la Constanţa. Azi, a început strângerea câinilor fără adăpost!

ro

05 Apr, 2017 21:37 7314 Marime text
Ieri, în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, publicam articolul „Constanța. O haită de câini s-a repezit la un copil. În parc, la Casa de Cultură, lângă Liceul de Artă. Incredibil cum s-a salvat copilul (galerie foto)”, în care vă relatam că patru câini mari s-au năpustit pe un copil, elev la Liceul de Artă din Constanţa. Speriat, copilul a reuşit să fugă de aceştia, alergând printre maşini.
 
Articolul a stârnit numeroase reacţii şi iată că, astăzi, câinii au început să fie strânşi de pe străzi şi duşi la adăpost.
 
Viceprimarul Dumitru Babu spune că vor strânşi toţi câinii care se află în apropierea şcolilor din Constanţa.
 
 
Cum spuneam, articolul a stârnit reacţii. J.G. a povestit că a fost atacată în zona fostului Abator, tot de patru câini.
 

„Foarte bun articolul referitor la haita de câini ce au atacat un băieţel din Constanţa. Acelaşi lucru l-am păţit şi eu, în zona fostului Abator, vis a vis de Şcoala nr.16, (03.04.2017, orele 17) când am fost atacată de o haită formată tot din patru câini, ce au ieşit din curtea fostului Abator. Singura soluţie de salvare , după ce l-am "oferit poşeta mea", a fost ieşirea în mijlocul străzii. Un şofer din trafic a văzut ce s-a întâmplat, a încetinit şi a oprit maşina între mine şi câini, urcând pe trotuar. M-am speriat teribil. Menţionez că nu i-am provocat în niciun fel. Pur şi simplu m-am trezit cu ei în faţa ochilor mei. Erau furioşi, şi nu am văzut decât colţi la gleznele mele...  Îmi pun întrebarea oare ce aş fi făcut dacă eram cu copii la plimbare. Eu locuiesc în acea zonă. O doamnă de pe partea opusă întâmplării care era însoţită de 2 copii mi-a spus că a păţit acelaşi lucru cu două zile înaintea mea”, a povestit J.G.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii