Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Copiii de la Grădinița 53 de la Poarta 6 au îngheţat în clase

ro

19 Oct, 2016 09:42 6293 Marime text
Copiii de la Grădinița nr 53 de la Poarta 6 au îngheţat, zilele acestea, în clase, întrucât nu s-a dat căldură.

O mămică ne-a sesizat că toţi copiii au mâinile îngheţate. „Sunt curioasă dacă azi caloriferele vor fi calde sau nu”, ne spunea mămica.

În acest context, am contactat-o pe directoarea Grădiniței nr 53, care a confirmat informaţia.

 

„Noi suntem racordaţi la centrala Liceului Navrom, care a înregistrat o avarie ce este în curs de remediere. În cursul zilei de astăzi, vom primi căldură”, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, directoarea Grădiniței nr 53.


UPDATE 1, ora 13.28

În urma acestui articol, am fost sesizaţi că nu este căldură nici la Liceul „Lucian Blaga”. Pentru a afla dacă este vorba, şi în acest caz, de o avarie, am sunat la directoarea Iuliana Linea.
 


„Nu avem înregistrată nicio avarie. Este adevărat, nu avem încă căldură, probabil de săptămâna viitoare. Nu este frig, copiii sunt în tricou”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Iuliana Linea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 20 Oct, 2016 14:12 Nu este caldura la gradinita nici acum. Cei de la Navrom au spus ca saptamana viitoare, incepand cu luni, va fi. Este inadmisibil ca o gradinita cu prog prelungit sa fie racordata cu un liceu, care da drumul la caldura cand are chef si opreste tot cand are chef! Bataie de joc!!!