Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzații grave la adresa unor infirmiere din Spitalul Județean Constanța. Cum s-ar fi comportat cu un bolnav

ro

01 Aug, 2017 19:06 16816 Marime text
acuzatii grave la adresa unor infirmiere din spitalul judetean constanta cum s ar fi comportat cu un
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BARZALE STEFAN 29 Aug, 2017 13:12 DRAGI DOMNI ,PROBLEMA NU ESTE DE ACUM ,ESTE DE ANI DE ZILE ,FARA O SPAGA DATA INFIRMIERILOR ,NU SCHIMBA LENJERIA ,NU TE AJUTA CU NIMIC ,IAR BRANCARDIERII DACA NU-I PLATESTI TE SCAPA PE JOS DIN TARGA ,ASTA AM PATIT-O EU DUPA 3 ZILE LA REANIMARE.DAR NU VA FACETI PROBLEME ,ACEEASI PROBLEMA ESTE SI IN INSTITUTIILE SANITARE PARTICULARE DE HEMODIALIZA ,AM RECLAMAT DIRECT IN GERMANIA DAR CE AM PATIT DUPA ACEEA NU VA SPUN ,MAU DISTRUS PSIHIC SI FIZIC ,FIIND NEVOIT SA PLEC LA ALTA UNITATE DE HEMODIALIZA UNDE AM GASIT ACEEASI PROBLEMA ,ASA CA NU SE POATE FACE NIMIC IN SISTEM ,NE BATEM GURA DE POMANA.
  • Gaby 04 Aug, 2017 09:34 Exista pe aici persoane care nu stiu ce atributii are asistenta, dar vorbesc asa, sa se afle in treaba.Sa vorbeasca si tantii Dana ca tot e libet la zis elucubratii.
  • Anghel Mariana 03 Aug, 2017 23:44 Nu poti sa arunci vina pe asistente, infirmiere sau pe medici. In toate aceste categorii se gasesc si exemple pozitive, dar si negative. Ceea ce trebuie sa facem pentru a le indrepta pe cele negative este sa reactionam. Ca doamna aceasta, care a postat pe facebook, sau ca altii, printre care si eu, care au facut reclamatia on line, pe saitul spitalului. Numai asa putem schimba lucrurile, popularizandu-le, incriminandu-le, si nu plecand capul. Doamna aceasta, care a postat pe facebook, este totusi destul de evaziva. Mi-ar fi placut sa vad nume al persoanei/persoanelor pe care le acuza. Dand date concrete, care se pot verifica, iti asumi ceea ce spui si esti mult mai credibil.
  • Eduard 02 Aug, 2017 21:11 Sunt fel si fel de infiermiere eu sunt satul de stat prin spital si sunt femei care isi dedica mesia din toata inima dar si scorpii multe care asteapta bani altfel nici o sansa pana nu te certi xu ele mai rau ca in piata . Asistentele nu pot face si treaba de infirmiere ca tot mentiona cineva treaba asta si in legatura cu ele aceasi treaba e valabila . Nu ai ce sa faci asa e in tara noastra si tot noi le-am atat asa
  • Dana 02 Aug, 2017 16:39 Nu infirmierele sunt vinovat ci insusi asistentele e treaba lor sa schimbe un bolnav si sa-l ingrijeasca nu doar o injectie si atat.
  • Ilie 02 Aug, 2017 14:49 Nu degeaba sunt agresate infirmierele. Ele insusi sunt agresive, atat verbal cat si fizic. De fiecare data cand intram in spital pentru a vizita pe cineva drag, eram intampinat de infirmiere agresive care aveau comportament de mahala. Atat de putine infirmiere serioase sunt, incat nu dam de ele.
  • Marinel 02 Aug, 2017 12:50 Atat timp cat sunteti platite din banii statului + spaga care va intra in buzunar..+ juramantul pe care l-ati depus..sunteti obligate sa va faceti meseria..de asta v-ati ales meseria asta..daca nu va place,faceti alta meserie..nu va bateti joc de omenii bolnavi..oricum si voi o sa ajungeti ca acei batrani neajutorati..si sa va dea Dumnezeu dupa cum va comportati voi acum..sa aveti aceeasi soarta
  • killer 02 Aug, 2017 12:41 De ce nu te porti uman si incerci sa scoti in evidenta tot ce inseamna mizeria umană din spitalul jud.Constanta? Ce vrei sa evidentiezi cu asta? Nu iti convine,schimbati meseria! Nu face ceva ce te depăseste si nu iti place.
  • fara nume 02 Aug, 2017 10:26 Pentru Marilena Dumitru: E plin de agentii zip escort in spital. Daca sunteți "agresati"( ma îndoiesc, o minciuna sfruntata), e suficient sa ii chemati, sunt foarte agresivi cu apartinatorii si pacienții. La fel ca unele cadre medicale.
  • marinela dumitru 02 Aug, 2017 08:18 De ce când sunt agresate infirmierele de pacienți sau aparținători nu se scrie! Știe cineva că pacienții cred că ay doar drepturi?