Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele trei fete decedate în urma incendiului de la restaurant Beirut din Constanța – plânse de toți prietenii (galerie foto)

ro

06 Apr, 2014 10:49 17591 Marime text
Zeci de prieteni și-au exprimat condoleanțele și regretul pentru trecerea în neființă a celor trei fete (Mihaela (Micky) Tucă, Ioana NIcoleta Cengher și Nicole Vasiliţeanu), victime ale incendiului de noaptea trecută din restaurant Beirut.

Ce-a de-a patra victimă, Nicoleta Buirencu, a fost transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.


O mulțime de mesaje impresionante au apărut, rând pe rând, pe profilurile de facebook ale celor două dansatoare.

”Dumnezeu sa te odihneasca ! Dansul tau ramane in sufletul nostru...”(Ionuț Galani)

„E greu de acceptat așa veste... Mare, mare păcat. Orice ai vrea să rostești în astfel de momente, cuvintele se împiedică... Păcat de tinerețea ei, de talent, de lucrurile pe care le avea de împlinit, de lucrurile pe care le avea de dăruit... Când se întâmplă așa, însăși rațiunea încetează să existe și nu poți găsi explicație, motiv, sau împăcare... Iar neputința noastră, de infimi muritori, ne rămâne povară, la fel ca întrebările fără răspuns, care rămân pentru eternitate... Condoleanțe familiei.” (Emi Emi Gui)

”Iti spun adio , draga prietena si colega . Acolo sus cineva va avea grija de tine. Sincere condoleante familiei . Dumnezeu sa te aiba in pace!” (Georgiana Gabriana)

„…un gand care va ramane in mintea mea si in sufletul meu o viata intreaga , pentru ca asa cum ti-am zis ai fost cel mai bun si mai scump sufletel de om pe care l-am intalnit vreodata…Dumnezeu sa te odihneasca in pace!:(((((((” (Ana Maria)

Zeci de alți tineri au postat  poze cu cele două tinere dansatoare, transmitându-le mesaje pline de regret.

Mama uneia dintre fete a postat și ea pe Facebook un mesaj cutremurător: „Nicoleta mea a murit”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SARKANY MARIANA 20 Dec, 2015 11:37 FETELE PUTEAU FI SALVATE ............NU CA NU S-A PUTUT !
  • regep belgin 07 Apr, 2014 13:21 M-as fi asteptat sa gasesc mai multe comentarii..ce este scris ramane scris si cand ti se face dor ,deschizi pagina si citesti...ti se mai alina dorul...D-zeu sa le ierte !Cat despre "nimeni altu"..sunt convinsa ca daca ar fi putut ,le-ar fi salvat!
  • nimeni altu 07 Apr, 2014 04:58 Regret cu lacrimi in ochii ca nu le-am putut salva,si acum la mai bine de 24de ore le aud tipetele,am intrat in restaurant cu speranta ca le voi putea salva,dar nu am avut cum....peste tot era mult fum,mult foc....Inchid ochi,si parca le vad,le aud cum ma implorau sa nu le las...Dar intremine si ele,era o cumpana de foc....As fi vrut sa lesalvez sisa mor eu...Dar nu a fost asa,si eu am ararsuri,dar nu m-am dus la spital,de teama sa nu fiu batjocorit ca nu am putut sale salvez....SDumnezeu sa va odihneasca in pace....Dumnezeu sa ma pedepseasca,ca nu le-am salvat.
  • nimeni altu 07 Apr, 2014 04:57 Regret cu lacrimi in ochii ca nu le-am putut salva,si acum la mai bine de 24de ore le aud tipetele,am intrat in restaurant cu speranta ca le voi putea salva,dar nu am avut cum....peste tot era mult fum,mult foc....Inchid ochi,si parca le vad,le aud cum ma implorau sa nu le las...Dar intremine si ele,era o cumpana de foc....As fi vrut sa lesalvez sisa mor eu...Dar nu a fost asa,si eu am ararsuri,dar nu m-am dus la spital,de teama sa nu fiu batjocorit ca nu am putut sale salvez....SDumnezeu sa va odihneasca in pace....Dumnezeu sa ma pedepseasca,ca nu le-am salvat.
  • metin cerchez 06 Apr, 2014 17:26 Dumnezeu sa le odihneasca in pace
  • Ilau Monica 06 Apr, 2014 10:57 Nu poti accepta usor ca niste fete atata de pline de viata, de vesele , care umpleau inimile de bucurie multor persoane nu mai sunt....cuvintele sunt degeaba acum...