Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţii UniCredit Ţiriac Bank au oferit 10 burse de studiu studenţilor din judeţele afectate de inundaţiile din această vară

ro

06 Oct, 2010 23:49 2078 Marime text
constanta-academia_navala.jpgBucureşti, 6 octombrie 2010 - UniCredit Ţiriac Bank a derulat o campanie de strângere de fonduri în rândul angajaţilor pentru persoanele afectate de inundaţiile din lunile iunie -iulie din Moldova.

Suma donată de angajaţi şi dublată de către bancă a fost destinată sprijinirii elevilor şi studenţilor din zonele afectate.

O parte din banii strânşi au mers, sub forma unor burse de studiu, către studenţii din judeţele Bacău, Iaşi, Galaţi şi Constanţa. Au fost acordate 10 burse în valoare de 2.000 de lei fiecare.

În judeţul Constanţa au primit burse studenţii de la Universităţile „Ovidius" şi „Maritima" şi de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân".

La deschiderea anului universitar au participat şi reprezentanţi ai UniCredit Ţiriac Bank, care au vorbit despre motivele ce au stat în spatele deciziei de a acorda aceste burse.

„UniCredit Ţiriac Bank şi oamenii care lucrează în banca noastră au o lungă tradiţie în ceea ce priveşte iniţiativele de susţinere şi de implicare în viaţa comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea", a declarat Ciprian Mazilu, director regional în cadrul UniCredit Ţiriac Bank. „Suntem conştienţi că educaţia este crucială pentru viitorul societăţii în care trăim şi muncim. De aceea, încurajăm performanţa şi sperăm că gestul nostru va reprezenta un sprijin pentru aceşti tineri care vor putea, astfel, să continue să îşi urmărească obiectivele şi să le atingă."

Pe 15 septembrie, angajaţii UniCredit Ţiriac Bank au făcut donaţii şi către 300 de elevi din judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Galaţi, Brăila, Tulcea şi Constanţa, care au primit rechizite în prima lor zi de şcoală din această toamnă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii